به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، در حاشیه یکی از بخشهای خبر 20 سه شنبه 1 دی 94 است.
شب یلدای خاص
دیشب همه، بلندترین شب سال را کنار عزیزان سپری کردند، اما شب یلدای امسال برای خانواده های شهدای مدافع حرم رنگ و بویی دیگر داشت. تعدادی از خانواده های شهدای مدافع حرم دیشب را کنار مزار شهیدشان بودند.
عبور از مرز 113 هزار
کتاب نامیرا به دلیل استقبال مخاطبانش برای پنجمین بار تجدید چاپ شد. با انتشار پنجمین چاپ این رمان، تعداد نسخه های منتشرشده نامیرا از مرز 113 هزار نسخه گذشت. نامیرا، رمانی از صادق کرمیار است که روایتگر واقعه عاشورا است.
تایید شد
معاون بهداشت وزیر بهداشت وجود ترکیبات آمفتامین و مواد مخدر در قلیان برخی سفره خانه ها را تایید کرد. پیش از این هم رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت وجود شیشه و مواد مخدر را در برخی از مراکز عرضه قلیان تایید کرده بود. صادق نیت گفته بود: افراد متعددی با علایم مسمومیت حاد در پی استعمال قلیان در بیمارستانها بستری شدند. وزارت بهداشت هشدار داده و از مسئولان مربوطه خواسته با این مراکز برخورد کنند.
به نام ورزش، به کام . . .
به تازگی انجمن هایی از خارج از کشور در تلاشند تا در پوشش فعالیت های ورزشی، رقص را ترویج کنند. جامعه هدف اینگونه انجمن ها هم، بیشتر کشورهای اسلامی است. یکی از این انجمن ها هفته پیش با استقبال مسئولان ورزشی، در ایران یک همایش برگزار کرد. این انجمن ها با ورزش هایی شبیه رقص، در پی آن هستند که در دراز مدت، باورهای زنان در سبک زندگی را تغییر دهند و آنها را به فرم مطلوب جریانات فمنیستی نزدیک کنند.
موضوعی که نگاه تیزبین مسئولان را می طلبد تا در دام اینگونه انجمن های به اصطلاح ورزشی نیافتند.
شوک به سینمای آمریکا
چند فیلم تازه هالیودی به صورت غیرقانونی، گسترده و با کیفیت خوب در اینترنت منتشر شده است. این فیلم ها قرار بوده روز کریسمس اکران شوند اما در سایتهای غیرمجاز دانلود شدند و در دسترس قرار گرفتند. در حال حاضر گروهی به نام «hive-cm8» مسئولیت این کار رو به عهده گرفته است. این گروه اعلام کرده که فیلمهای مطرح بیشتری را منتشر خواهد کرد.
تدبیر . . . پیاله . . . دوساله
صفحه مجازی رییس جمهور در شب یلدا فعال بود. در این صفحه تفألی از حافظ منتشر شده بود:
دیدم به خواب خوش که به دستم پیاله بود
تعبیر رفت و کار به دولت حواله بود
چل سال رنج و غصه کشیدیم و عاقبت
تدبیر ما به دست شراب دو ساله بود