شناسهٔ خبر: 9958429 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: شبکه‌خبر | لینک خبر

پای دیگر فینال جام حذفی، امروز در تبریز

با پایان دیدار امروز استقلال و تراکتورسازی، حریف ذوب آهن در فینال جام حذفی مشخص خواهد شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، در دومین بازی مرحله نیمه نهایی فوتبال جام حذفی، امروز در تبریز دو تیم تراکتورسازی و استقلال تهران از ساعت 14 و 30 دقیقه برابر هم به میدان می روند. برنده این دیدار، حریف ذوب آهن در دیدار پایانی خواهد بود.
حسین زرگر قضاوت این بازی را برعهده خواهد داشت و محمدرضا ابوالفضلی و سعید علی نژادیان نیز به‌عنوان کمک‌ها وی را در قضاوت این دیدار همراهی می‌کنند.
در این بازی که در مرحله نیمه‌نهایی جام حذفی برگزار می‌شود حمید حاج ملک، داور چهارم خواهد بود و مسعود مرادی هم ناظر داوری این دیدار است.
 استقلال اگر برنده شود و به فینال برود، تاریخ جام حذفی را تحت تأثیر قدرت خود قرار داده و با 10 بار حضور در فینال، دست نیافتنی می‌شود. در حالی که تراکتورسازی در صورت صعود، برای چهارمین بار فینالیست جام حذفی خواهد بود.