* بازیکنان استقلال طبق برنامه با پیراهنهایی به میدان آمدند که روی آنها عکس ناصر حجازی چاپ شده بود. این پیراهنها مخصوص زمان گرم کردن بود و به مناسبت سالگرد تولد دروازهبان اسطورهای استقلال تهیه شده بود.
* حامد لک دروازهبان صبا با پیراهن قرمز در هنگام گرم کردن در ورزشگاه حضور داشت که هواداران استقلال نسبت به آن واکنش نشان دادند و لک هم تماشاگران استقلال را تشویق کرد.
* در دقیقه 27 داور بازی بهنام برزای را با کارت قرمز مستقیم از زمین اخراج کرد، هواداران استقلال به شدت علیه صالحی داور بازی شعار سر دادند که سید مهدی رحمتی هواداران استقلال را از این کار منع میکرد.
* بهنام برزای بازیکن اخراجی استقلال با گریه از زمین خارج شد و پرویز مظلومی نیز سر او فریاد کشید.
* هواداران استقلال علیه علی دایی شعار سر دادند و او را رییس مافیا خطاب کردند. آنها همچنین منصور پورحیدری سرپرست تیم استقلال که در بیمارستان بستری است را تشویق کردند.
* نیمه دوم دیدار استقلال و صبا در حالی برگزار شد که پرویز مظلومی بارها و بارها نسبت به عملکرد احمد صالحی به داور چهارم اعتراض کرد. او اعتقاد داشت صالحی به نفع صبا سوت میزند و به همین دلیل چندین بار تا کناره خط پیش آمد و نسبت به عملکرد داور اعتراض کرد. همچنین او در دقیقه 75 اعتقاد داشت بازیکن صبا باید اخراج شود چون خطای او روی محسن کریمی شدید بود.
* علی دایی هنگامی که مهاجمان تیمش نتوانستند در یکی دو نوبت دروازه استقلال را باز کنند، معترض شد. فریادهای او نشان میداد از عملکرد بازیکنان تیمش ناراحت است.
* مسعود حقجو مدافع تیم فوتبال صبای قم بعد از اینکه با محمد اوسانی تعویض شد، از فرط ناراحتی گرمکن خود را روی نیمکت کوبید. این بازیکن از عملکرد خودش ناراضی بود و به همین علت این حرکت را انجام داد.
* بعد از بازی، حنیف عمرانزاده، امید نورافکن را که برای اولین بار در ترکیب استقلال قرار گرفت مقابل دوربین 90 آورد و با او شوخی کرد. حنیف مقابل دوربین میگفت: «نورافکن در سمت چپ استقلال طاعون انداخته تا میثم مجیدی و یعقوب کریمی نتوانند بازی کنند که خودش در این پست به میدان برود!»
حاشیههای استقلال- صبا
صاحبخبر -