صاحبخبر - تهران / خبرگزاری صدا و سیما / ورزشی 1394/09/27
باشگاه بایرن مونیخ آلمان روز جمعه از تمدید قرارداد چهار بازیکن این تیم خبر داد.
بایرن از تمدید قرارداد توماس مولر مهاجم آلمانی و دو مدافع میانی ژروم بواتنگ آلمانی و ژاوی مارتینز اسپانیایی تا سال 2021 و ژابی آلونسو هافبک اسپانیایی تا سال 2017 خبر داد.
بایرن که صدرنشین بوندس لیگا است این خبر را در آستانه آخرین دیدار خود در سال 2015 در هانوفر اعلام کرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از برلین، بواتنگ 27 ساله که قرارداد قبلی خود را سه سال تمدید کرد در کنفرانسی خبری گفت: « من خوشحالم. بایرن یک تیم خاص و به عنوان یک خانواده به حساب می آید و من از نخستین دقیقه حضورم در بایرن این را احساس کردم .»
مولر در 26 سالگی دو سال دیگر به همکاری با بایرن افزود. این بازیکن فوتبال حرفه ای را از ابتدا در بایرن شروع کرده است.
مارتینز 27 ساله نیز قرارداد خود را چهار سال تمدید کرد. این بازیکن اوت 2012 با امضای قرارداد پنج ساله به بایرن پیوست.
ژابی آلونسو که سال 2014 از رئال مادرید به بایرن پیوست قرارداد خود را یک سال تمدید کرد.
این باشگاه منطقه باواریا همچنین قرار است در چند روز آینده اعلام کند آیا جوزپه گواردیولا مربی اسپانیایی قرارداد خود را در پایان فصل تمدید خواهد کرد یا نه. گواردیولا سومین و آخرین فصل حضور خود را در بایرن پشت سر می گذارد.
151/169
∎