محمد رستگاری در گفت و گو با خبرنگار اجتماعی پانا، با بیان اینکه روزهای شنبه و یکشنبه وضعیت آلودگی هوای تهران بدتر می شود، اظهار داشت: با توجه به اینکه براساس اطلاعات به دست آمده و گزارشات هواشناسی مبنی بر تداوم روند آلودگی هوا در تهران تا اواسط هفته آینده، کمیته مواقع اضطرار آلودگی هوا فردا صبح (شنبه 28 آذرماه) تشکیل جلسه می دهد.
معاون نظارت و پایش محیط زیست استان تهران ادامه داد: برآوردهای ما نشان نمی دهد که عدد شاخص کیفیت هوای تهران به 200 برسد، عدد پایین تر است منتهی شنبه جلسه کمیته اضطرار تشکیل می شود که اگر بخواهیم برای روز یکشنبه تصمیم بگیریم یک روز قبل اعلام کنیم.
وی با اشاره به تشکیل جلسه کارگروه ملی آلودگی هوا در روز چهارشنبه هفته ای که گذشت گفت: در این جلسه قرار شد تا شیوه نامه اضطرار مواقع آلودگی هوا را مورد بازنگری قرار دهند، البته این جلسه به صورت مستمر و هر دو هفته یکبار تشکیل جلسه می دهد که منتهی دستور جلسه آن از اهمیت برخوردار است.
رستگاری تصریح کرد: طبق آیین نامه اضطرار آلودگی هوا در شرایط هشدار تعطیلی مدارس انجام نمی گیرد و تعطیلی فقط در صورت شرایط اضطرار است.
معاون نظارت و پایش محیط زیست استان تهران توصیه کرد که شهروندان تهران از ترددهای غیرضرور در روزهای آلوده خودداری کنند و گروه های حساس جامعه در معرض آلودگی هوا قرار نگیرند.