به گزارش روزیکشنبه پایگاه خبری پلیس، سرهنگ مجید شجاع گفت: از این مقدار 814 کیلوگرم تریاک و بقیه هروئین است که در این ارتباط دو نفر متهم دستگیر و دو دستگاه خودرو قاچاقچیان توقیف شد .
وی اظهار کرد: ماموران ایستگاه بازرسی علی آباد بیرجند هنگام کنترل و بازرسی خودرو های عبوری به یک دستگاه کامیون ولوو سفید رنگ که حامل بار برنج و پلمپ بود مشکوک شدند و خودرو را متوقف کردند.
وی اضافه کرد: خودرو که از سیستان و بلوچستان عازم شهرهای مرکزی کشور بود با دعوت از مدیرکل گمرک خراسان جنوبی فک پلمپ و بازرسی شد که در بازرسی از محموله برنج 657 کیلوگرم تریاک کشف شد .
فرمانده انتظامی خراسان جنوبی ادامه داد : در عملیاتی دیگر ماموران یگان تکاوری 102 دیهوک هنگام کمین علیه کاروان های اشرار و قاچاقچیان مواد مخدر یک دستگاه کامیون بنز 10 تنی را مشاهده و به راننده خودرو دستور توقف دادند .
شجاع گفت: راننده که قصد متوقف کردن خودرو را نداشت با تیراندازی و اخطار پلیس مجبور به توقف شد که در بازرسی از خودرو 206 کیلوگرم هروئین که به صورت ماهرانه ای جاسازی شده بود کشف شد.
وی بیان کرد: در عملیات سوم نیز ماموران پاسگاه چاه حاجی نهبندان 157کیلوگرم تریاک را بدون صاحب در بیابان های اطراف کشف کردند .
شجاع تاکید کرد : پلیس با قاطعیت با قاچاقچیان و سوداگران مرگ برخورد می کند و هیچ نقطه ای از خراسان جنوبی محلی امن برای مخلان نظم و امنیت عمومی نخواهد بود .
2047/ 6075
یک هزار و 20کیلوگرم تریاک و هروئین در خراسان جنوبی کشف شد
بیرجند- ایرنا- فرمانده انتظامی خراسان جنوبی از کشف یکهزار و و 20 کیلوگرم تریاک و هروئین در سه عملیات جداگانه در 48 ساعت گذشته در این استان خبر داد .
صاحبخبر -