شناسهٔ خبر: 9517622 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: شبکه‌خبر | لینک خبر

ورود سامانه بارشی به کشور، فردا

کارشناس سازمان هواشناسی گفت:‌ از بعداز ظهر سه شنبه با ورود یک سامانه بارشی به کشور ابرناکی، بارش باران گاهی رعد و برق، وزش باد و درمناطق کوهستانی بارش برف در استان های واقع در غرب، جنوب غرب در برخی نقاط شمال غرب کشور آغاز می شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، وظیفه افزود: با استقرار سامانه بارش زا از دوشنبه بر روی کشورعراق ابرناکی، رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید موقت از اواخر دوشنبه و اوایل سه شنبه پیش بینی می شود، همچنین کاهش نسبی دما روزهای چهارشنبه و پنجشنبه و کاهش

محسوس دما در روزهای جمعه و شنبه رخ خواهد داد.

او گفت: این سامانه بارشی از اواخر سه شنبه استان های واقع در دامنه های جنوبی البرز را فرا می گیرد و از پنجشنبه با شمالی شدن جریانات و نفوذ هوای سرد در استانهای ساحلی دریای خزر بر شدت بارش افزوده می شود که تا جمعه ادامه می یابد و در غالب استانهای کشور با کاهش

قابل توجه دما همراه خواهد بود.

کارشناس سازمان هواشناسی اظهار داشت: شرایط جوی درسه شنبه همراه با بارش باران و برف دراستانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و کردستان و بارش باران گاهی با رعد و برق و وزش باد در کرمانشاه، ایلام، شمال خوزستان، لرستان، همدان، مرکزی و به تدریج قم، قزوین،

البرز و تهران. شدت بارش دراستانهای ایلام، لرستان و کرمانشاه خواهد بود.

وظیفه افزود: چهارشنبه هم بارش باران و در ارتفاعات بارش برف دراستانهای آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان، کرمانشاه، زنجان، ایلام، خوزستان، لرستان، همدان، مرکزی، قم، قزوین، البرز و تهران.

شدت بارش در استانهای ایلام، خوزستان، لرستان و کرمانشاه پیش بینی می شود و این شرایط در پنجشنبه و جمعه در استان های اردبیل، گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی انتظار می رود.

وظیفه گفت: بررسی آخرین داده ها والگوهای پیش یابی هواشناسی بیانگر جوی به نسبت پایدار در مناطق مرکزی در روز جاری و اوایل روز سه شنبه است که پیامد آن تداوم آلودگی هوا و پایین بودن کیفیت آن درشهرهای صنعتی وپرجمعیت مانند تهران، کرج، اصفهان، اراک و قزوین خواهد بود.