به گزارش ایلنا به نقل از روزنامه تلگراف، «تونی بلر» نخستوزیر پیشین انگلیس گفت که دخالت و حمله نظامی آمریکا در عراق در سال ۲۰۰۳ میلادی باعث شکلگیری گروه تروریستی داعش شد.
نخستوزیر پیشین انگلیس در مصاحبهای با شبکه خبری سیانان، گفت: «گمان میکنم که شماری از حقایق وجو دارند که به وضوح نمیتوان گفت که افرادی که در سال ۲۰۰۳ «صدام» رهبر معدوم عراق را برکنار کردند، هیچ مسئولیتی در قبال وضعیتی که در سال ۲۰۱۵ به وجود آمده است، ندارند.»
بلر بابت اطلاعات اشتباه و برنامهریزی ضعیف جزئیات درگیری عذرخواهی کرد اما، برکناری صدام را بخشی از عذرخواهی خود به حساب نیاورد.
انگلیس در سال ۲۰۰۳ میلادی به عنوان یکی از اعضای ائتلاف به رهبری آمریکا، بدون اخذ مجوز از سازمان ملل و در پی ادعای این که صدام سلاح های کشتار جمعی در اختیار دارد، به عراق حمله کرد.
∎