شناسهٔ خبر: 8477876 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

اهتزاز پرچم عزای حسینی بر فراز گنبد مطهر رضوی

گروه اجتماعی: همزمان با فرارسیدن ماه محرم‌الحرام و طی آئینی باشکوه، پرچم و پوشش ضریح مضجع منور رضوی تعویض شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آستان قدس رضوی، سیدخلیل منبتی، معاون اماکن متبرکه و امور زائران آستان قدس رضوی، اظهار کرد: این پرچم سیاه که مزین به آیه شریفه «نصر من الله و فتح قریب» است، توسط تعدادی از خادمان سادات و سرکشیک‌های حرم مطهر رضوی، طی تشریفات و آئینی خاص همراه با ذکر و مدح ائمه معصومین(ع) و قرائت صلوات خاصه به بالای گنبد منور حرم مطهر رضوی منتقل و بر فراز آن به اهتزاز درآمد، این پرچم 63 روز بر فراز گنبد برافراشته می‌ماند.

وی ادامه داد: در این مراسم پرچم حرم مطهر رضوی به نشانه آغاز ماه محرم تعویض شد و به رنگ مشکی درآمد و این پرچم تا سوم ربیع الاول «سه روز پس از شهادت امام رضا(ع)» بر گنبد بارگاه منور رضوی برافراشته خواهد بود.

معاون اماکن متبرکه و امور زائرین آستان قدس رضوی قدمت و پیشینه برگزاری مراسم تعویض پرچم را مربوط به دوران صفوی عنوان کرد و گفت: این آئین در طول تاریخ، دارای فراز و نشیب‌های مختلفی بوده است و از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی به این شکل برگزار می‌شود.