صاحبخبر - تهران / خبرگزاری صدا و سیما / سیاسی 1394/07/11
سخنگوی کرملین اعلام کرد مذاکرات چهارجانبه سران آلمان، فرانسه ، روسیه و اوکراین در مورد اوضاع در شرق اوکراین «جدی» بود و همه طرف ها بر پایبندی خود به روند صلح مینسک تاکید کردند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از مسکو، دیمیتری پسکوف به خبرنگاران گفت گفتگو میان سران چهار کشور ادامه خواهد یافت.
پسکوف افزود پترو پورشنکو ، رییس جمهور اوکراین ، ولادیمیر پوتین رییس جمهور روسیه، فرانسوا اولاند رییس جمهور فرانسه و آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان همچنین تحولات مثبت در خصوص خروج سلاح های با کالیبر کمتر از 100 میلی متر را از مناطق درگیری در شرق اوکراین بررسی کردند.
سخنگوی کرمیلن همچنین تصریح کرد پوتین اولاند را در جریان اقدامات روسیه در سوریه قرارداد و خاطر نشان کرد پوتین بر این موضوع تاکید کرده است هدف از اقدامات روسیه مبارزه با تروریسم بر اساس حقوق بین الملل است.
179/105
∎