شناسهٔ خبر: 80303845 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: جام‌جم آنلاین | لینک خبر

آیت‌الله ناصری:

معنویت در خانواده، زمینه‌ساز آرامش و سعادت است

امام‌جمعه یزد بر ترویج فرهنگ فرزندآوری، ایجاد فرصت‌های شغلی متناسب با شأن بانوان و تقویت هدایت فکری و معنوی زنان و دختران تأکید کرد. امام‌جمعه یزد بر ترویج فرهنگ فرزندآوری، ایجاد فرصت‌های شغلی متناسب با شأن بانوان و تقویت هدایت فکری و معنوی زنان و دختران تأکید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌جمعه یزد، با تأکید بر نقش معنویت در تحکیم بنیان خانواده، گفت: تقویت ارتباط با خداوند و پررنگ‌شدن ارزش‌های معنوی در محیط خانواده، زمینه‌ساز آرامش، محبت و رشد اعضای خانواده است.

وی در دیدار مدیران دفاتر بانوان و خانواده استان‌های یزد، خراسان، کرمان، سیستان و بلوچستان و هرمزگان، ضمن تسلیت ایام فاطمیه، بر ضرورت الگوبرداری از سیره و آموزه‌های حضرت فاطمه زهرا(س) در زندگی فردی و اجتماعی تأکید کرد.

حرکت در مسیر الهی؛ راهی برای تعالی زندگی

نماینده ولی‌فقیه در استان یزد با اشاره به آیه شریفه «قُلْ إِنَّمَا أَعِظُكُمْ بِوَاحِدَةٍ أَنْ تَقُومُوا لِلَّهِ» اظهار کرد: خداوند متعال در این آیه بر قیام و حرکت برای رضای الهی تأکید می‌کند؛ ازاین‌رو، فعالیت‌ها و تلاش‌های انسان باید با نیت الهی و در مسیر رضایت پروردگار انجام شود.

آیت‌الله ناصری با بیان اینکه انسان در مسیر زندگی باید هدفی متعالی را دنبال کند، افزود: دستیابی به قرب الهی، هدفی است که باید در زندگی مورد توجه قرار گیرد؛ با این حال، برخی افراد درگیر مسائل روزمره می‌شوند و از این هدف اصلی غافل می‌مانند.

وی خاطرنشان کرد: تقویت ارتباط با خداوند و قرار دادن نیت و عمل در مسیر رضایت الهی، به زندگی انسان برکت می‌بخشد و زمینه‌ساز عزت، رشد و پیشرفت در امور مختلف می‌شود.

امام‌جمعه یزد با تأکید بر اهمیت معنویت در کانون خانواده تصریح کرد: حضور پررنگ ارزش‌های الهی در خانواده، به افزایش آرامش و محبت میان اعضا کمک می‌کند و زمینه رشد و تعالی آنان را فراهم می‌سازد.

ناصری: فرهنگ فرزندآوری با تقویت باورهای دینی تبیین شود

نماینده ولی‌فقیه در استان یزد در بخش دیگری از سخنان خود، تبیین فرهنگ فرزندآوری را ضروری دانست و گفت: باید باور به رزاقیت خداوند در جامعه تقویت شود و خانواده‌ها بدانند که نگرانی‌های معیشتی نباید به‌تنهایی تعیین‌کننده تصمیم‌های آنان درباره فرزندآوری باشد.

وی با استناد به آیه شریفه «وَلَا تَقْتُلُوا أَوْلَادَكُمْ خَشْيَةَ إِمْلَاقٍ نَحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِيَّاكُمْ» افزود: قرآن کریم بر تأمین روزی فرزندان و والدین از سوی خداوند تأکید کرده است و لازم است این آموزه در تبیین فرهنگ فرزندآوری مورد توجه قرار گیرد.

ضرورت ایجاد فرصت‌های شغلی متناسب با جایگاه بانوان

آیت‌الله ناصری همچنین با اشاره به موضوع اشتغال زنان، بر لزوم برنامه‌ریزی هدفمند برای فراهم‌کردن فرصت‌های شغلی مناسب و متناسب با شأن و جایگاه بانوان تأکید کرد.

وی اظهار داشت: باید شرایطی فراهم شود تا زنان برای تأمین نیازهای شغلی و اقتصادی خود ناچار به فعالیت در هر محیط کاری نباشند و بتوانند از فرصت‌های شغلی متناسب با جایگاه خود بهره‌مند شوند.

هدایت معنوی زنان و دختران؛ مسئولیتی مستمر

امام‌جمعه یزد در پایان، هدایت فکری و معنوی خانواده‌ها، زنان و دختران را از مسئولیت‌های مهم متولیان حوزه بانوان و خانواده دانست و تأکید کرد: این مسئولیت باید با احساس تعهد، دلسوزی و تلاش مستمر دنبال شود تا خانواده‌ها و نسل جوان با مسیر صحیح زندگی و تعالی معنوی آشنایی بیشتری پیدا کنند.

 

∎​