شناسهٔ خبر: 80202268 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: بهار | لینک خبر

به پایان جنگ اوکراین نزدیک هستیم

صاحب‌خبر -
گروه بین الملل: رئیس‌جمهور آمریکا گغت جنگ اوکراین بیش از پیش به خاتمه خود نزدیک شده است.
 دونالد ترامپ، طی سخنرانی در کاخ سفید عنوان کرد: جنگ در اوکراین در حال پایان است و احتمال خاتمه آن بیش از هر زمان دیگری است.
 رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه گفت: من با ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه  در مورد حل‌وفصل جنگ اوکراین صحبت می‌کردم که خودم فکر می‌کنم به آن نزدیک‌تر شده‌ایم. شاید اکنون نزدیک‌ترین مرحله‌ای بوده که تا به حال بوده‌ایم.
ترامپ با اشاره به تماس‌های طرف آمریکایی با روسیه، به خبرنگاران گفت: ما در حال مذاکره با روسیه هستیم تا جنگ اوکراین را متوقف کنیم. همچنین من حاضر نیستم روند صلح در اوکراین را مختل کنیم.
استیو ویتکاف، فرستاده ویژه ریاست‌جمهوری آمریکا پیشتر ضمن آنکه دیدارش با رئیس‌جمهور روسیه را «سازنده» توصیف کرد، به احتمال مذاکرات سه‌جانبه مسکو، واشنگتن و کی‌یف پرداخت. یوری اوشاکوف، دستیار کرملین نیز ضمن آنکه دیدار پوتین و ویتکاف را «جامع و ملموس» خواند، گفت که آنها درباره وضعیت غرب آسیا و همچنین ایران گفت‌وگو و رایزنی کردند.
∎​

برچسب‌ها: