شناسهٔ خبر: 80168068 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

هشت سریال در مسیر رسیدن به قاب تلویزیون

سیمافیلم هشت مجموعه از جمله «حماسه زاگرس»، «نگین ارباب»، «شکیب عیار» و فصل پنجم «زیرخاکی» را در مراحل مختلف تولید دارد. سیمافیلم هشت مجموعه از جمله «حماسه زاگرس»، «نگین ارباب»، «شکیب عیار» و فصل پنجم «زیرخاکی» را در مراحل مختلف تولید دارد.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

هشت سریال تازه سیمافیلم با روایت‌هایی متنوع از تاریخ و دفاع مقدس تا قصه‌های اجتماعی و کمدی، در مراحل مختلف تولید قرار دارند.

از روایت‌های تاریخی و حماسی تا قصه‌های معاصر، دفاع مقدس و کمدی؛ مجموعه‌ای از سریال‌های تازه سیمافیلم در مراحل مختلف پیش‌تولید، تصویربرداری و پس‌تولید قرار دارند.

«حماسه زاگرس»، «نگین ارباب»، «شکیب عیار»، «خانم یامامورا»، «سرباز کوچک امام»، «پرنده کوکی»، «ماه عسل» و فصل پنجم «زیرخاکی» از جمله آثاری هستند که به‌تدریج برای حضور در قاب تلویزیون آماده می‌شوند.

در این مجموعه آثار، از روایت زندگی و مبارزات شیرعلی‌مردان بختیاری و قصه‌ای از روزگار پس از واقعه کربلا تا زندگی تنها مادر شهید ژاپنی، داستان یک نوجوان آزاده، ماجرا‌های یک زوج جوان و بازگشت دوباره «فریبرز باغ‌بیشه» به تلویزیون دیده می‌شود.

انتهای پیام/

∎​