شناسهٔ خبر: 79873607 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

کهگیلویه و بویراحمد در یک قاب؛ از جریمه میلیاردی قاچاق سیگار تا یادبود خیرخواهانه یک شهید

یاسوج- ایرنا- رسیدگی به یک پرونده میلیاردی قاچاق سیگار و اسانس تنباکو، اقدام خیرخواهانه خانواده یک شهید برای تهیه بسته‌های آموزشی، برگزاری مرحله استانی مسابقات ملی «میدان‌یار» در گچساران و هشدار هواشناسی درباره بارش‌های پاییزی، از مهم‌ترین رویدادهای امروزشنبه چهارم مهرماه کهگیلویه و بویراحمد است که در ادامه می‌خوانید.

صاحب‌خبر -

جریمه ۱۰۹ میلیارد تومانی برای قاچاق ۸ میلیون نخ سیگار خارجی

روابط عمومی تعزیرات حکومتی کهگیلویه وبویراحمد از رسیدگی به پرونده حمل و مباشرت در قاچاق ۸ میلیون و ۳۸۰ هزار نخ سیگار خارجی و ۲ هزار و ۵۰۰ لیتر اسانس مایع تنباکو به ارزش هزار و ۹۰ میلیارد ریال در شعبه چهارم بدوی ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز خبر داد.

سید حمزه لقمانی گفت: شعبه پس از بررسی مدارک و استعلام از دستگاه‌های مرتبط و گمرک استان، و به دلیل عدم ارائه مدارک قانونی و گمرکی، علاوه بر ضبط کالای مکشوفه به نفع دولت، متهم را به پرداخت هزار و ۷۵ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم کرد.

یادبود خیرخواهانه شهید دستار؛ ۱۸۵ بسته آموزشی به‌جای هزینه مراسم سالگرد

خانواده شهید رستم دستار در اقدامی خیرخواهانه، ۲۰۰ میلیون تومان از هزینه مراسم یکمین سالگرد پدر بزرگوارشان را صرف خرید ۱۸۵ بسته کمک آموزشی شامل کیف و انواع نوشت‌افزار (مداد، خودکار، دفتر، مدادرنگ و…) کردند تا در مسیر علم، یاد پدرشان جاری بماند.

حجت‌الاسلام پوربهشت، امام جمعه سوق، در مراسم اهدای این بسته‌های آموزشی گفت: وقف ظرفیتی ارزشمند برای پاسخگویی به نیازهای جامعه است و مؤسسان خیریه و اداره اوقاف وظیفه دارند منافع موقوفات را در مسیر اجرای نیات واقفان و رفع نیازهای ضروری مردم هزینه کنند.

رقابت ۳۰ تیم برتر در مرحله استانی مسابقات ملی «میدان‌یار» در گچساران

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج امام حسن مجتبی (ع) گچساران با تأکید بر اینکه مسابقات ملی «میدان‌یار» بستری برای انسجام ظرفیت‌های مردمی است، از رقابت بیش از ۳۰ تیم برتر در مرحله استانی این رویداد در گچساران خبر داد.

سرهنگ پاسدار صادق عرفانی‌مقام گفت این مسابقات صرفاً یک رقابت ساده نیست، بلکه بستری هدفمند برای آموزش، ارتقای آمادگی عمومی، نمایش ظرفیت حضور مردمی و تبدیل توانمندی‌های پراکنده به یک شبکه منسجم و اثرگذار در حوزه‌های مختلف است.

وی با اشاره به میزبانی گچساران از این رویداد استانی افزود مرحله استانی مسابقات با حضور ۳۰ گروه منتخب، شامگاه شنبه در کانون فرهنگی هنری بسیج شهید امینی (ثارالله) گچساران افتتاح می‌شود و تیم‌ها در دو بخش برادران و خواهران، در روزهای چهارم و پنجم مهرماه به رقابت می‌پردازند.

∎​