شناسهٔ خبر: 79830826 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: بهار | لینک خبر

می‌توانیم بهتر شویم؛

دلافوئنته: احساس غرور می‌کنم

صاحب‌خبر -
لوئیس دلافوئنته، سرمربی تیم ملی اسپانیا در مصاحبه با ال لارگرو، درباره شرایط تیم ملی، قهرمانی در جام جهانی، رودری و  پدری، احتمال برنده شدن توپ طلا توسط بازیکنان و دیدار برابر انگلیس صحبت کرد.
 
ادامه مسیر
دلافوئنته درباره تمدید قراردادش گفت: «من روزبه‌روز پیش می‌روم. مهم‌ترین موضوع برای من، پیام تداوم، آرامش، امنیت و ثبات است. بسیار مفتخرم مردم را خوشحال می‌بینم. وقتی در سراسر اسپانیا سفر می‌کنم، احساس غرور زیادی دارم.

با احتساب قرارداد جدید، ۱۰ سال سرمربی خواهم بود. فقط لادیسلائو کوبالا بیش‌تر از من در این جایگاه بوده.»
 
قهرمانی در جهان
دلافوئنته اعتراف کرد هنوز در کادر فنی اسپانیا به‌طور کامل متوجه اهمیت قهرمانی در جام جهانی نشده‌اند. او گفت: «هنوز نمی‌دانیم چه چیزی به دست آورده‌ایم. وقتی را اینقدر خوشحال می‌بینم، متوجه می‌شوم اتفاق بسیار مهمی رخ داده. داور سوت پایان فینال جام جهانی را زد و دیدم همه در حال جشن گرفتن و در آغوش گرفتن یکدیگر هستیم. آن تصویر در ذهنم مانده.

شادی مردم و چهره‌های آن‌ها بیش از همه من را تحت تاثیر قرار داد.

فکر می‌کنم بهترین‌ها هنوز در راه هستند و کارهایی برای انجام دادن داریم. همیشه به بازیکنان می‌گویم باید فردا بهتر شویم.

به‌عنوان قهرمان به سقف رسیده‌ایم، با این وجود از لحاظ فوتبالی هنوز نه. موظفیم سطح خودمان را حفظ کنیم. تیم بسیار جوان است.»

دلافوئنته درباره امکان حضور همزمان رودری و پدری در ترکیب اسپانیا گفت: «البته می‌توانند کنار هم بازی کنند. فقط باید در نظر بگیریم پدری کمی شیوه بازی خود را تغییر داده. من پدری تیم ملی را انتخاب می‌کنم زیرا بازی کردن با هم تیمی‌های مختلف متفاوت است.

رودری بهترین بازیکن جهان در پست خودش محسوب می‌شود اما پدری و فابیان هم چنین وضعیتی دارند. درباره میکل مرینو و دنی اولمو و فرمین هم همین‌طور است. خوش‌شانس هستیم چنین افرادی در تیم داریم.»

او درباره صحبت‌های یامال که گفته بود عملکردش در جام جهانی مطابق انتظار نبوده، گفت: «این نشان‌دهنده میل، جاه‌طلبی و نگرش او در برابر مشکلات است. من هم همین‌طور فکر می‌کنم. لامین فوق‌العاده بود و بسیار رشد کرد. او نشان داد می‌تواند به شکل دیگری به تیم یاری برساند. این کار را با سخاوت زیادی انجام داد. مطمئنم اگر سلامت باشد و خدا بخواهد، ۴ سال دیگر یک لامین متفاوت و حتی بهتر خواهیم دید.» 
 
بهترین بازیکن
دلافوئنته درباره توپ طلای امسال گفت: «فکر می‌کنم باید یک اسپانیایی جایزه را ببرد. مدت‌هاست می‌گویم بازیکنان اسپانیایی از لحاظ تکنیک، تاکتیک و درک بازی، بهترین‌های جهان هستند.

رودری و یامال و فابیان و همچنین میکل اویارسابال از شانس‌های کسب توپ طلا هستند. پدری در این فهرست نیست و این برای من تعجب‌آور است.»

دلافوئنته درباره جنجال‌های داوری و صحبت‌هایی درباره دستکاری مسابقات گفت: «همیشه از VAR حمایت می‌کنم چون برای کمک آمده اما بی‌نقص نیست. اگر داوری اشتباه کند، دنیا به پایان نخواهد رسید و باید اشتباه را پذیرفت.

من به صداقت تمام افراد در فوتبال باور دارم؛ داوران، بازیکنان، مربیان و رسانه‌ها. اگر شک کرده و فکر کنیم همه چیز کنترل یا دستکاری شده، پس دقیقا چه کار می‌کنیم؟

چنانچه باور داشتم رقابت‌ها دستکاری می‌شوند، بهتر بود به خانه بروم. اگر کسی مدرکی دارد، باید ارائه کند. چنین نگرشی نسبت به زندگی و ورزش ندارم.» 
 
بازیکنان جدید
دلافوئنته درباره مهاجمان جوان اسپانیا گفت: «کارلوس اسپی و گونسالو اکنون با تیم زیر ۲۱ سال هستند. روبرتو فصل خوبی دارد و سرخیو کامیون سال فوق العاده‌ای سپری کرده. ما روبرتو را انتخاب کردیم اما درهای تیم ملی به روی هیچ‌کس بسته نیست.

به آن‌ها می‌گویم این شرایط نباید ناامیدشان کند. می‌خواهم انگیزه بیش‌تری پیدا کنند و بگویند دفعه بعد من باید آنجا باشم! به گلزنی ادامه بدهند و فصل خوبی رقم بزنند. این بهترین اتفاق برای خودشان، باشگاه و تیم ملی است.»