شناسهٔ خبر: 79813828 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

۱۰ تن چوب قاچاق در ورامین کشف شد

ورامین- ایرنا- فرمانده انتظامی شرق استان تهران گفت: با کشف ۱۰ تن چوب قاچاق در شهرستان ورامین، سه متهم دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از مرکز اطلاع رسانی ستاد فرماندهی انتظامی شرق استان تهران، سردار شهرام امیریان روز دوشنبه با اعلام این خبر اظهار کرد: مأموران پاسگاه انتظامی منطقه آب‌باریک فرماندهی انتظامی شهرستان ورامین حین اجرای طرح ایست و بازرسی موقت و کنترل خودروهای عبوری، به یک دستگاه کامیون باری مشکوک شدند و آن را برای بررسی بیشتر متوقف کردند.

وی افزود: مأموران در بازرسی از این کامیون، ۱۰ تن چوب قاچاق و فاقد هر گونه مدارک قانونی را کشف کردند که با بررسی بیشتر مشخص شد که این محموله چوب از مناطق جنگلی و بیشه‌زارها قاچاق شده و در مناطق و شهرستان‌های همجوار به فروش می‌رسد.

وی تصریح کرد: در رابطه با این پرونده سه نفر متهم دستگیر شده و به منظور سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند.
امیریان تأکید کرد: قطع بی‌رویه درختان پیامدهای زیست‌محیطی بسیاری با خود به همراه دارد از این رو پلیس با قاطعیت با پدیده قاچاق چوب برخورد کرده و از مردم درخواست دارد تا در صورت مشاهده هر گونه قاچاق چوب، مراتب را با استفاده از سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

فرماندهی انتظامی شرق استان تهران تأمین امنیت هفت شهرستان ورامین، قرچک، پیشوا، پاکدشت، پردیس، دماوند و فیروزکوه را بر عهده دارد.