شناسهٔ خبر: 79783742 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: نورنیوز | لینک خبر

پاسخ هری کین به یامال درباره توپ طلا

ستاره انگلیسی بایرن مونیخ به اظهار نظر اخیر لامین یامال درباره توپ طلا واکنش نشان داد.

صاحب‌خبر -

نورنیوز-گروه ورزشیهری کین، مهاجم انگلیسی بایرن مونیخ، در واکنش به صحبت‌های لامین یامال درباره شایستگی دریافت جایزه توپ طلا گفت، ترجیح می‌دهد به جای ورود به بحث درباره این که چه کسی شایسته کسب این جایزه است، روی عملکرد خودش در زمین تمرکز کند.
کین گفت: علاقه‌ای ندارد زیاد درباره خودش یا شانسش برای رقابت بر سر توپ طلا صحبت کند. او توضیح داد که هر بازیکن و هواداری دیدگاه خودش را درباره این جایزه دارد و به تمام نظرات مطرح‌شده در این زمینه احترام می‌گذارد.
در پاسخ به سوالی درباره اظهارات یامال، کین گفت، دقیقاً متوجه نشده که بازیکن اسپانیایی چه منظوری داشته است، اما در عین حال تأکید کرد که از عملکرد ستاره بارسلونا بسیار خوشش می‌آید.
او افزود: یامال فصل فوق‌العاده‌ای داشته، اما او تنها بازیکنی نیست که شایسته حضور در رقابت برای توپ طلا باشد.
کین هم‌چنین به تعدادی از مدعیان دیگر این جایزه اشاره کرد و از کیلیان ام‌باپه، مایکل اولیسه و رودری به‌عنوان بازیکنانی نام برد که می‌توانند در این رقابت حضور داشته باشند.
یامال پیش‌تر در بخشی از مصاحبه‌ای که شبکه اسپانیایی موویستار منتشر کرد از شایستگی خود برای رقابت بر سر توپ طلا صحبت کرده و تأکید کرده بود که با توجه به عملکردش در طول سال، به حضور خود در این رقابت اطمینان دارد.
ستاره اسپانیایی بارسلونا اظهار کرده بود که از نظر او تنها دو بازیکن شایسته قرار گرفتن در جایگاه بهترین بازیکن جهان هستند؛ خودش و ام‌باپه.
یامال هم‌چنین تأکید کرده بود که برای او، جایگاهش در میان بهترین بازیکنان جهان نیازی به اثبات ندارد. او گفت که توپ طلا باید به بازیکنی داده شود که بیش‌تر هواداران را به وجد می‌آورد نه این که بیش‌ترین گل را به ثمر برساند.
این بازیکن معتقد است، عملکردی که در طول سال داشته، او را به یکی از مدعیان اصلی کسب توپ طلا تبدیل کرده است؛ در شرایطی که توجه‌ها به رقابت میان شمار زیادی از ستاره‌های بزرگ فوتبال برای تصاحب این جایزه معطوف شده است.