شناسهٔ خبر: 79782822 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: شهرآرانیوز | لینک خبر

نازون به النصر لیبی پیوست

مهاجم سابق استقلال که اصالتا اهل کشور هائیتی بود و در جام جهانی نیز حضور داشت با عقد قراردادی به تیم النصر لیبی پیوست. مهاجم سابق استقلال که اصالتا اهل کشور هائیتی بود و در جام جهانی نیز حضور داشت با عقد قراردادی به تیم النصر لیبی پیوست.

صاحب‌خبر -

گروه ورزش|شهرآرانیوز، داکنز نازون، مهاجم اهل کشور هائیتی که  در مجموع ۱۹ مسابقه با پیراهن استقلال به میدان رفت و دو گل و دو پاس گل به ثبت رساند، به تیم النصر لیبی پیوست.

نازون نخستین گل خود را در دیدار آسیایی برابر المحرق بحرین به ثمر رساند و گل دومش در دقیقه ۹۰+۸ دیدار برابر شمس‌آذر، پیروزی سه بر دو آبی‌پوشان را رقم زد.

با این حال، این دو گل نیز نتوانست روند حضور کم‌فروغ نازون در استقلال را تغییر دهد.

این بازیکن در ادامه با تصمیم سهراب بختیاری‌زاده در فهرست خروج استقلال قرار گرفت. نازون نیز که شرایط خود را در استقلال مناسب نمی‌دید، پیش از آن قراردادش را به صورت یک‌طرفه فسخ کرد و به عنوان بازیکن آزاد از جمع آبی‌پوشان جدا شد.

این مهاجم اهل هائیتی پس از جدایی از استقلال، به تیم النصر لیبی پیوسته است تا فوتبال خود را در این تیم ادامه دهد.

نازون در استقلال هرگز عملکرد درخشانی نداشت و بازیکنی معمولی و غالبا نیمکت نشین بود.