شناسهٔ خبر: 79631565 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه مردم‌سالاری | لینک خبر

محسن رضایی: در روزهای آینده یک محدوده ممنوعه خارج از تنگه هرمز اعلام می‌شود

صاحب‌خبر -
محسن رضایی: در روزهای آینده یک محدوده ممنوعه خارج از تنگه هرمز اعلام می‌شود
دبیر شورای عالی امنیت ملی با بیان آیتمه تنگه هرمز کامل بسته و تحت کنترل نیروهای مسلح است، گفت: ادعای ترامپ درباره باز بودن تنگه هرمز دروغی بزرگ است.

به گزارش مردم سالاری آنلاین به نقل از ایرنا، سرلشکر محسن رضایی یکشنبه شب در گفت و گوی ویژه خبری ادعای ترامپ درباره باز بودن تنگه هرمز را دروغ بزرگی تاقی کرد و گفت: پیش از بسته شدن تنگه هرمز بیش از ۱۰۰ فرونده کشتی بیش از ۱۰۰ میلیون تن کالا جابجا می‌کردند اما حالا حداکثر ۷ تا ۸ کشتی حامل کالای اساسی ایران جابجا می‌شود.

دبیر شورای عالی امنیت ملی ادامه داد: آمریکایی‌ها سعی می‌کنند قاچاقی و با صرف پول زیاد ۵ تا ۶ شناور عبور دهند که معمولا هم این کشتی‌ها مورد اصابت قرار می‌گیرند.

وی بیان کرد: البته ایران هم تصمیمی برای غرق کردن شناورهای قاچاقی آمریکایی نگرفته چون حامل نفت هستند و به محیط زیست منطقه آسیب می زنند.

 

در روزهای آینده یک محدوده ممنوعه خارج از تنگه هرمز اعلام می‌شود




دبیر شورای عالی امنیت ملی ادامه داد: این محدوده از خط محاصره نیروی دریایی آمریکا شروع می شود تا مناطقی از خلیج فارس را در بردارد.

رضایی افزود: هر کشتی وارد این محدوده جدید شود در فهرست تحریمی قرار می‌گیرد.