شناسهٔ خبر: 79294290 - سرویس فیلم
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

ردپای «خرس ماه» تا درخت خرما

تهران-ایرنا-از رویدادی که به مناسبت ۱۷ مرداد روز جهانی خرس آسیایی در تهران برگزار شد، ردپای خرس‌ها را دنبال کردیم و به نخلستان‌های شرق استان هرمزگان رسیدیم. جایی که پروژه «خرس و خرما» حدود یک سال است برای حفاظت از خرس سیاه بلوچی فعالیت خود را آغاز کرده است. اما چه عواملی این گونه در حال انقراض را تهدید می‌کند و حفاظت از آن چه ارتباطی با خرما دارد؟ پاسخ را در این گزارش ببینید.

صاحب‌خبر -

کارشناسان معتقدند خرس‌ سیاه بلوچی، نقش مهمی در پراکندن و جوانه‌زنی بذر درختان و در واقع احیای پوشش گیاهی این مناطق دارد.
بنابراین حذف این گونه از اکوسیستم، با از بین رفتن پوشش گیاهی و منابع آبی می‌تواند زندگی مردم این منطقه را هم تحت تأثیر قرار دهد.
در حال حاضر، علاوه بر تعارض با انسان و تخریب زیستگاه با جاده‌سازی و معدن‌کاوی، قاچاق توله‌ها هم از عوامل اصلی تهدید جمعیت این گونه است.

گزارشگر: نگار اکبری. تدوینگر: راضیه طهماسبی