شناسهٔ خبر: 79145897 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: آفتاب | لینک خبر

آمریکایی‌ها یک فرصت دیگر می‌دهند؟

مذاکرات فدراسیون فوتبال آمریکا با مائوریسیو پوچتینو برای تمدید قرارداد وارد مراحل پایانی شده و احتمال ماندن این مربی آرژانتینی تا جام جهانی ۲۰۳۰ افزایش یافته... مذاکرات فدراسیون فوتبال آمریکا با مائوریسیو پوچتینو برای تمدید قرارداد وارد مراحل پایانی شده و احتمال ماندن این مربی آرژانتینی تا جام جهانی ۲۰۳۰ افزایش یافته است.

صاحب‌خبر -
به گزارش آفتاب نیوز،

رئیس فدراسیون فوتبال آمریکا از پیشرفت مثبت مذاکرات با مائوریسیو پوچتینو برای تمدید قرارداد این مربی آرژانتینی خبر داد و اعلام کرد احتمالاً در روز‌های آینده توافق نهایی به‌صورت رسمی اعلام خواهد شد.

سیندی پارلو کونه درباره ادامه همکاری با سرمربی تیم ملی آمریکا گفت: «مذاکرات با مائوریسیو و اعضای کادر فنی‌اش بسیار خوب پیش رفته و فکر می‌کنم در چند روز آینده خبری برای اعلام خواهیم داشت.»

پوچتینو در سال ۲۰۲۴ با قراردادی دو ساله هدایت تیم ملی آمریکا را برعهده گرفت و پس از جام جهانی ۲۰۲۶ قراردادش به پایان رسید. او جانشین گرگ برهالتر شد و مأموریت داشت آمریکا را برای حضور قدرتمند در جام جهانی ۲۰۲۶ آماده کند.

آمریکا در این رقابت‌ها با هدایت پوچتینو صدرنشین گروه D شد؛ تیمی که مقابل استرالیا و پاراگوئه به پیروزی رسید و سپس در مرحله یک‌شانزدهم نهایی بوسنی و هرزگوین را شکست داد. با این حال، مسیر این تیم در مرحله یک‌هشتم نهایی با شکست سنگین ۴ بر یک مقابل بلژیک به پایان رسید.

با وجود حذف زودهنگام، فدراسیون فوتبال آمریکا علاقه‌مند است همکاری با پوچتینو را ادامه دهد و منابع ESPN پیش‌تر اعلام کرده بودند که هدف این فدراسیون، حفظ او تا جام جهانی ۲۰۳۰ است؛ تورنمنتی که در اسپانیا، پرتغال و مراکش برگزار خواهد شد.

پوچتینو نیز پیش از این تأیید کرده بود که در حال بررسی پیشنهاد تمدید قرارداد است. او در گفت‌و‌گو با رادیو کادنا کوپ اسپانیا گفت: «فدراسیون آمریکا پیشنهادی برای ادامه همکاری ارائه کرده و ما در حال بررسی آن هستیم. به‌زودی تصمیم نهایی را اعلام خواهیم کرد.»

این مربی ۵۴ ساله همچنین فاش کرد مذاکرات اولیه برای تمدید قرارداد از ماه می‌آغاز شده و دو طرف درباره برنامه چهار سال آینده تیم ملی آمریکا گفت‌و‌گو کرده‌اند.

آمریکا قرار است در پنجره بازی‌های ملی فیفا در ماه سپتامبر، با برگزاری دیدار‌های دوستانه به میادین بازگردد.