شناسهٔ خبر: 78689611 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

استقبال عون از تشکیل ائتلاف بین المللی جایگزین یونیفل در لبنان

رئیس جمهور لبنان از تشکیل ائتلاف بین المللی جایگزین یونیفل در جنوب این کشور استقبال کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایسنا، ژوزف عون، رئیس جمهور لبنان امروز(جمعه)با استقبال از تشکیل ائتلاف بین المللی درباره ساز و کار پس از نیروهای بین المللی در جنوب این کشور گفت: ما از فرمت بین المللی که توانمندی‌های نیروهای ما را تقویت می‌کند و مانع تبدیل شدن لبنان به عرصه درگیری‌ها یا کشمکش‌های منطقه‌ای می‌شود استقبال می‌کنیم.

عون همچنین از آمادگی لبنان برای هماهنگی با شرکای بین‌المللی خود در راستای تحقق منافع مردم لبنان و برقراری ثبات در منطقه خبر داد.

النشره گزارش کرد: رئیس جمهور لبنان با استقبال از طرح امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه و جورجیا ملونی، نخست وزیر ایتالیا در خصوص تلاش برای تشکیل ائتلاف بین‌المللی پیرامون سازوکار پس از نیروهای یونیفل، این ابتکار را «بیان صادقانه تعهدات بین‌المللی به حمایت از حاکمیت و ثبات لبنان و ارج نهادن بر نقش نیروهای مسلح لبنان در حفظ امنیت و گسترش حاکمیت دولت بر تمام لبنان به ویژه مناطق مرزی جنوبی» دانست.

عون از تاکید مشترک ایتالیا و فرانسه بر لزوم عدم ایجاد هرگونه خلأ خطرناکی در مرحله پس از یونیفل قدردانی کرد، زیرا این رویکرد با دیدگاه ثابت لبنان مبنی بر اینکه ارتش لبنان تنها و واقعی‌ترین ضامن امنیت جنوب و حفظ حاکمیت آن است، مطابقت دارد.

انتهای پیام

برچسب‌ها: