شناسهٔ خبر: 78580818 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

سازش‌ناپذیری با ظلم؛از محکمات نهضت عاشورا است

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه‌های خوزستان گفت: سازش ناپذیری با ظلم جزو اصول اصلی قیام و نهضت عاشورا است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، حجت‌الاسلام‌والسلمین آیت عالی‌نژاد، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان و دانشگاه شهید چمران اهواز، با تسلیت فرارسیدن محرم و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی اخیر، اظهار کرد: اگر بخواهیم فهم دقیقی از فلسفه قیام امام حسین(ع) داشته باشیم، باید متشابهات را به محکمات و اعتقادات ارجاع دهیم.

عالی‌نژاد ادامه داد: امام حسین(ع) پس از شنیدن مرگ معاویه در 27 رجب از مدینه خارج شد و چند ماه در مکه ماند. با وجود تلاش یزید برای گرفتن بیعت، امام مقاومت کردند و در نامه‌های خود به سران عشایر این موضوع را طرح کردند. بنابراین، محکمات و معتقدات امام حسین(ع) را می‌توان از این نامه‌ها استخراج کرد.
وی خاطرنشان کرد: یکی از محکمات قیام امام حسین(ع)، پس از مرگ معاویه، سازش‌ناپذیری با یزید بود. ایشان در بیانات متعدد تکرار می‌کردند که یزید فاسد است و هرگز با او بیعت نخواهند کرد. این همان رویه‌ای است که امام علی(ع) نیز در برابر معاویه داشتند و در نهج‌البلاغه آمده که هدف خود را مبارزه با ظلم و ظالم می‌دانستند، هرچند اطرافیان از ایشان می‌خواستند نرم‌تر برخورد کنند.
مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های خوزستان گفت: تقابل حق و باطل همواره از گذشته وجود داشته و تا امروز نیز ادامه دارد. نمونه آن را می‌توان در پیروزی ملت ایران با وجود فشارهای جهانی در برابر باطل دانست. در ابتدای جنگ اخیر، رئیس‌جمهور آمریکا از بازگرداندن ملت به عصر حجر و تجزیه ایران سخن می‌گفت، اما ملتی که پیرو مکتب امام حسین(ع) است، پیروز است.
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه‌های خوزستان در پایان یادآور شد: امروز، ما مکلف هستیم مانند زینب کبری(س)، روایت پیروزمندانه و استقامت ملت ایران را از جنگ‌های اخیر به نسل‌های آینده و جهان منتقل کنیم.

انتهای پیام/