شناسهٔ خبر: 78576043 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: فرارو | لینک خبر

حکم اعدام جواد زمانی و ابوالفضل ساعدی اجرا شد

رئیس‌کل دادگستری استان سمنان از اجرای حکم اعدام جواد زمانی و ابوالفضل ساعدی به اتهام محاربه و افساد فی الارض خبر داد و گفت: حکم اعدام نامبردگان بامداد امروز اجرا شد.

صاحب‌خبر -
تبلیغات

محمدصادق اکبری، رئیس‌کل دادگستری استان سمنان، از اجرای حکم اعدام دو محکوم پرونده دی‌ماه سال ۱۴۰۴ در شهرستان شاهرود خبر داد و گفت: پرونده‌های این مجرمان پس از طی تمامی مراحل قانونی در شعب تحقیق و بدوی این شهرستان و دیوان عالی کشور، بامداد امروز به مرحله اجرای حکم رسید.

به گزارش خبرگزاری قوه قضائیه، وی در تشریح جزئیات این پرونده‌ها اظهار کرد: در جریان ناآرامی‌ها و اغتشاشات دی‌ماه ۱۴۰۴ در شهرستان شاهرود، این افراد با سوءاستفاده از مطالبات و اعتراضات برخی اقشار جامعه و در راستای اهداف دشمنان آمریکایی-صهیونی علیه جمهوری اسلامی ایران، اقدام به ارتکاب جرائم متعدد از جمله تخریب و آتش‌زدن اموال عمومی و خصوصی، اخلال در نظم و امنیت عمومی، اجتماع و تبانی علیه امنیت کشور و سایر اقدامات مجرمانه کردند.

تبلیغات

برچسب‌ها: