شناسهٔ خبر: 78512651 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

ماهانه 640 میلیارد تومان حقوق بازنشستگان در استان بوشهر پرداخت می‌شود

مدیر صندوق بازنشستگی کشوری استان بوشهر از پرداخت ماهانه 640 میلیارد تومان حقوق بازنشستگان در استان خبر داد.

صاحب‌خبر -

داریوش کشتکار، مدیر صندوق بازنشستگی کشوری استان بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با گرامیداشت روز خانواده و تکریم بازنشستگان، اظهار کرد: بازنشستگان نقش مهمی در پیشرفت و توسعه کشور داشته‌اند و بسیاری از آنان در شرایط سخت پیش از انقلاب، دوران دفاع مقدس و همچنین در سال‌های تحریم با تلاش و ایثار خدمت کرده‌اند.

وی با بیان اینکه این قشر نماد واقعی تاب‌آوری در جامعه هستند افزود: امروز بسیاری از بازنشستگان با وجود محدودیت‌های اقتصادی و با حداقل دریافتی، همچنان با عزت و صبوری زندگی می‌کنند و شایسته بیشترین تکریم و قدردانی هستند.

مدیر صندوق بازنشستگی کشوری استان بوشهر با اشاره به آمار بازنشستگان در استان تصریح کرد: در حال حاضر 20 هزار و 700 بازنشسته کشوری در استان بوشهر از صندوق بازنشستگی حقوق دریافت می‌کنند.

کشتکار ادامه داد: بیشترین تعداد بازنشستگان مربوط به آموزش و پرورش با حدود 14 هزار نفر است و پس از آن دانشگاه علوم پزشکی با حدود 2600 نفر قرار دارد.

وی با اشاره به وضعیت منابع صندوق‌های بازنشستگی گفت: در شرایط فعلی تعداد بازنشستگان تقریباً دو برابر کارکنان شاغل شده است، درحالی که برای پایداری صندوق‌ها باید به ازای هر بازنشسته بین 6 تا 7 نفر شاغل وجود داشته باشد.

مدیر صندوق بازنشستگی کشوری استان بوشهر خاطرنشان کرد: در حال حاضر حدود 90 درصد حقوق بازنشستگان از بودجه عمومی کشور تأمین می‌شود و تنها حدود 10 درصد آن از منابع خود صندوق پرداخت می‌شود.

کشتکار با اشاره به میزان دریافتی بازنشستگان گفت: میانگین حقوق بازنشستگان کشوری در استان بوشهر حدود 30 میلیون تومان است و دریافتی‌ها بسته به سابقه و نوع شغل بین 20 تا 60 میلیون تومان متغیر است.

وی افزود: بالاترین حقوق بازنشستگان نیز مربوط به اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و دانشگاه علوم پزشکی است.

مدیر صندوق بازنشستگی کشوری استان بوشهر همچنین گفت: میانگین سن بازنشستگی کارکنان دولت حدود 51 سال است و افراد پس از بازنشستگی به طور متوسط 27 سال از صندوق حقوق دریافت می‌کنند.

کشتکار از ارائه تسهیلات مختلف به بازنشستگان خبر داد و بیان کرد: ثبت‌نام وام ضروری 75 میلیون تومانی با کارمزد 4 درصد و بازپرداخت 36 ماهه از 24 اردیبهشت تا 20 خرداد انجام شد.

وی افزود: در این طرح 8650 بازنشسته استان بوشهر ثبت‌نام کرده‌اند که پس از قرعه‌کشی در سطح کشور، تسهیلات به برگزیدگان پرداخت خواهد شد.

مدیر صندوق بازنشستگی کشوری استان بوشهر با اشاره به تسهیلات پرداخت‌شده در سال گذشته تصریح کرد: در سال گذشته مجموعاً حدود 240 میلیارد تومان تسهیلات در قالب وام ضروری، وام ازدواج فرزندان، حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویی و خریدهای اعتباری کالا و خدمات به بازنشستگان استان پرداخت شد.

کشتکار یکی از مهم‌ترین مطالبات بازنشستگان را هزینه‌های درمان دانست و گفت: با توجه به افزایش قابل توجه هزینه‌های درمان، صندوق بازنشستگی برای حمایت از بازنشستگان با یک شرکت بیمه جدید قرارداد منعقد کرده است.

وی ادامه داد: در این طرح دو سطح بیمه تکمیلی با حق بیمه 800 هزار تومان و یک‌میلیون و 40 هزار تومان در نظر گرفته شده و خدمات آن از ابتدای خردادماه ارائه می‌شود.

مدیر صندوق بازنشستگی کشوری استان بوشهر یکی از مطالبات مهم بازنشستگان استان را نبود خانه امید عنوان کرد و گفت: خانه امید مجموعه‌ای فرهنگی، هنری، اجتماعی و ورزشی برای بازنشستگان است که در بسیاری از استان‌ها ایجاد شده است.

کشتکار خاطرنشان کرد: متأسفانه بوشهر تنها استانی است که هنوز خانه امید ندارد و با وجود پیگیری‌های حدود 17 ساله، هنوز زمین مناسبی برای ساخت این مجموعه در شهر بوشهر اختصاص نیافته است.

وی ابراز امیدواری کرد با همکاری مدیریت شهری و دستگاه‌های مسئول، زمینه احداث این مجموعه فرهنگی و رفاهی برای بازنشستگان استان فراهم شود.

انتهای پیام/