شناسهٔ خبر: 78504433 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

طرح یاس همکاری مشترک امداد و هلال احمر اردبیل

مدیرکل طرح یاس برنامه مشترک امداد هلال احمر استان اردبیل در حمایت از مددجویان است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار تسنیم از اردبیل، علیرضا حسین‌نژاد مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل در دیدار با امدادگران هلال احمر در اردبیل اظهار کرد: توسعه همکاری‌های مشترک گامی موثر و جدی در توان‌افزایی و ارتقای خدمات حمایتی به جامعه هدف کمیته امداد است.

وی افزود: طرح یاس در همین راستا و به عنوان یک برنامه مشترک و مجموعه‌ای تاثیرگذار با همت کمیته امداد و هلال احمر استان اردبیل در حمایت از مددجویان در حال اجراست.

حسین‌نژاد تصریح کرد: تقویت و اجرای هرچه بهتر این طرح می‌تواند نقشی تاثیرگذار در توانمندسازی فرهنگی و اجتماعی خانواده‌های تحت پوشش به ویژه دختران و بانوان داشته باشد.

وی ضرورت برگزاری کارگاه‌های آموزشی و توان‌افزایی علاقه‌مندان را در مسیر آموزش‌های کمک‌های اولیه یادآور شد و گفت: مددجویان می‌توانند به راحتی از این دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی بهره بگیرند.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل در ادامه خاطرنشان کرد: آموزش مهارت‌های اولیه امدادی زمینه‌ساز ارتقای سطح آمادگی خانواده‌های تحت حمایت در مواجهه با حوادث و شرایط اضطراری است.که به یقین از بروز خسارت جبران‌ناپذیر جلوگیری می‌کند.

حسین‌نژاد به مشکلات و دغدغه‌های درمانی مددجویان نیز اشاره کرد و گفت: هزینه‌های درمانی، تامین دارو، پرداخت فرانشیز فرانشیز خدمات درمانی و همچنین تهیه پروتز و سایر ملزومات پزشکی از جمله چالش‌های جدی است.

وی ادامه داد: بسیاری از خانواده‌های تحت حمایت با مشکلاتی جدی در این حوزه روبرو هستند که در این بخش نیازمند همکاری و همراهی بیشتر دستگاه‌ها به ویژه جمعیت هلال احمر هستیم.

حسین‌نژاد تعامل سازنده و هدفمند کمیته امداد و هلال احمر را زمینه‌ساز حل این مشکلات درمانی مددجویان عنوان کرد و گفت: در ارائه خدمات سریع و موثرتر به جامعه هدف به ویژه نیازمندان نیازمند همراهی و همکاری بیشتر هستیم.

وی گفت: با توجه به اینکه فصل تابستان ایام فراغت برای گروه‌های سنی نوجوانان و جوانان است، انتظار می‌رود با حضور در این دوره‌های آموزشی و کارگاه‌ها با اصول اولیه امداد و نجات آشنایی پیدا کند.

در این دیدار مدیرعامل جمعیت هلال احمر نیز با استقبال از توسعه همکاری‌های مشترک بر آمادگی بیشتر در برگزاری دوره‌های آموزشی و تامین بخشی از نیازمندی دارویی جامعه هدف کمیته امداد تاکید کرد.

ایرج آقایی گفت: با هدف دستگیری از نیازمندان و کاهش مشکلات درمانی مددجویان، ظرفیت‌های هلال احمر استان اردبیل به صورت حداکثری به کار گرفته شده تا زمینه حل مشکلات و دغدغه‌های جامعه هدف کمیته امداد مهیا شود.

انتهای پیام/132/