شناسهٔ خبر: 78504364 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: میراث آریا | لینک خبر

دوره آموزشی قلم‌زنی در شهرستان ابهر آغاز شد

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان ابهر گفت: همزمان با روز جهانی صنایع دستی دوره آموزشی قلم‌زنی ویژه هنرآموزان در ساختمان صنایع‌دستی شهرستان ابهر با هدف ترویج و توسعه هنرهای سنتی، آغاز به کار کرد. 

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار میراث آریا، رضا میرزایی‌پور روز چهارشنبه ۲۰ خردادماه ۱۴۰۵ اظهار کرد:دوره آموزشی قلم‌زنی ویژه هنرآموزان با هدف احیا، ترویج و بسترسازی برای اشتغال جوانان و علاقه‌مندان به هنرهای بومی همزمان با روز جهانی صنایع دستی در ساختمان صنایع‌دستی شهرستان ابهر برگزار می‌شود. 

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان ابهر افزود: این دوره آموزشی با حضور اساتید مجرب  و کارشناس صنایع دستی و هنرهای سنتی و با هدف انتقال مهارت‌های اصیل این رشته به هنرآموزان دنبال می‌شود. 

او گفت: علاقه‌مندان به شرکت در این دوره‌ها می‌توانند جهت آموزش، روزهای دوشنبه و چهارشنبه هر هفته از ساعت ۱۴ الی ۱۵ به ساختمان صنایع‌دستی شهرستان ابهر مراجعه کنند. 

میرزایی‌پور بیان کرد: برگزاری کلاس‌های آموزشی بخشی از برنامه‌های حمایتی برای حفظ و تداوم صنایع‌دستی است که با استقبال خوب هنرآموزان ابهری مواجه شده است. 

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان ابهر عنوان کرد: صنایع دستی با معرفی فرهنگ و آداب و رسوم هر منطقه، نقش مهمی در ایجاد اشتغال، تولید پایدار و توسعه آن منطقه دارد و باید بیش از گذشته برای احیای آن تلاش شود.

انتهای پیام/