دکتر نعمتاله عزیزی روز پنجشنبه در گفت وگو باخبرنگار ایرنا اظهار کرد: در راستای صیانت از سلامت شهروندان و نظارت بر اماکن عمومی، کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت ساوه در قالب این طرح، عملیات بازرسی و پایش میدانی گستردهای را به اجرا گذاشتند.
وی بیان کرد: در این بازرسیها که با اولویت بررسی استخرها و مراکز ورزشی انجام شد، وضعیت بهداشتی استخر شهید چمران، استخر لوتوس و یک سالن کشتی مورد ارزیابی دقیق قرار گرفت و آموزشهای لازم جهت رعایت استانداردهای بهداشتی به متصدیان مربوطه ارائه شد.
عزیزی ادامه داد: همچنین کارشناسان این مرکز در جریان بازرسیها، سه مورد شکایت مردمی ثبت شده در سامانه تلفنی ۱۹۰ را به صورت حضوری پیگیری و اقدامات قانونی لازم را اعمال کردند.
وی افزود: از این عملیات بازرسی، تعداد ۱۳۹ بسته نمک غیرمجاز و فاقد تأییدیه بهداشتی از سطح عرضه جمعآوری و توقیف شد تا از ورود این کالاهای آسیبرسان به چرخه مصرف خانوارها جلوگیری شود.
سرپرست معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی ساوه با تاکید بر استمرار طرح های نظارت میدانی با هدف صیانت از سلامت شهروندان خاطرنشان کرد: تیمهای بازرسی بهداشت محیط سال گذشته نیز با انجام ۳۴ هزار و ۸۷۱ بازرسی، منجر به صدور ۹ هزار و ۳۰۰ اخطار و معدومسازی بیش از ۱۳ تن کالا و مواد غذایی فاسد شدند و بیش از ۶۵ هزار مورد کلرسنجی آب شرب برای اطمینان از سلامت آب مصرفی شهروندان انجام شد.
عزیزی از شهروندان ساوجی خواست، در صورت مشاهده تخلفات بهداشتی شکایت خود را از طریق شماره ۱۹۰ (سامانه ثبت شکایات بهداشتی وزارت بهداشت) ثبت کنند تا در اسرع وقت توسط کارشناسات بهداشت محیط مورد پیگیری قرار بگیرد.