شناسهٔ خبر: 77242581 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: سینماپرس | لینک خبر

همزمان با فرارسیدن نوروز ۱۴۰۵ هجری‌شمسی؛

«بنیاد سعدی» پویش «نوروز در پنج کلمه» برگزار می‌کند

سینماپرس: بنیاد سعدی همزمان با فرارسیدن نوروز، پویش بین‌المللی «نوروز در پنج کلمه» را با هدف ترویج زبان فارسی و معرفی فرهنگ ایرانی به فارسی‌آموزان سراسر جهان برگزار می‌کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش سینماپرس، در این پویش فارسی‌آموزان در کشورهای مختلف باید با بهره‌گیری از پنج واژه «نوروز»، «بهار»، «نو شدن»، «دوستی» و «تبریک» متنی کوتاه به زبان فارسی در قالب سه تا پنج جمله بنویسند که استفاده از حداقل سه واژه از میان این پنج کلمه در متن الزامی است.

بر اساس اعلام دبیرخانه این رویداد، شرکت‌کنندگان پس از نگارش متن باید آن را به‌صورت روان و صحیح قرائت و ویدئوی اجرای خود را ارسال کنند. مدت زمان ویدئو حداکثر دو دقیقه و به‌صورت افقی تعیین شده است. فارسی‌آموزان موظف‌اند در ابتدای ویدئو پس از معرفی نام و کشور محل زندگی خود، ضمن تبریک نوروز و آرزوی سال نو، متن تهیه‌شده را به‌صورت حفظ یا روخوانی ارائه دهند.

همچنین تاکید شده است که در ویدئوهای ارسالی، نشانه‌ها یا نمادهایی از نوروز و جلوه‌هایی از کشور محل زندگی فارسی‌آموزان قابل مشاهده باشد.

بنیاد سعدی پویش جهانی «نوروز در پنج کلمه» را برگزار می‌کند

مهلت ارسال آثار تا ۲۲ اسفندماه اعلام شده است و علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را از طریق این پیوند ارسال کنند. در پایان به سه شرکت‌کننده برگزیده، جوایزی اهدا خواهد شد.