شناسهٔ خبر: 77045809 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

۵۰ کیلومتر پروژه فیبرنوری در انزلی با سرمایه‌گذاری ۵۲۰ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید

بندر انزلی-ایرنا- مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات گیلان از اجرای ۵۰ کیلومتر شبکه فیبرنوری در محدوده غازیان و در مسیر ارتباطی تا منطقه آزاد انزلی خبر داد و افزود: پروژه ایجاد شبکه فیبر نوری در شهر بندرانزلی با اعتباری بالغ بر ۵۲۰ میلیارد ریال و اشتغال‌زایی برای ۲۵ نفر و در شهر لوشان با سرمایه‌گذاری ۷۰ میلیارد ریال و اشتغال ۲۰ نفر به بهره‌برداری رسید.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، فرزاد توکلی در آیین افتتاح این پروژه در بندرانزلی با بیان اینکه پروژه‌های شهرستانی در صورت تکمیل افتتاح می‌شوند، گفت: شهر انزلی به دلیل داشتن ۲ ناحیه شهری مستقل شامل غازیان و انزلی، با طراحی شبکه‌ای مجزا اجرا شده و امروز حدود ۵۰ درصد از این پروژه به بهره‌برداری می‌رسد.

وی تصریح کرد: پس از افتتاح، تیم فروش اپراتور در شهر انزلی مستقر خواهد شد و با استفاده از ظرفیت شرکت‌های فعال محلی، فرآیند جذب مشترک و توسعه اشتراک‌پذیری خدمات فیبر نوری آغاز می‌شود.

توکلی بیان‌کرد: اجرای پروژه فیبر نوری منازل و کسب‌وکارها در راستای تکالیف برنامه هفتم توسعه و با هدف پوشش ۸۰ درصدی خانوارهای شهری و واحدهای اقتصادی در دستور کار وزارت ارتباطات قرار دارد که شهر انزلی یکی از نقاط اجرای این طرح است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان با اشاره به تفاوت‌های شبکه فیبر نوری با زیرساخت‌های قدیمی ارتباطی افزود: در گذشته شبکه ارتباطی شهرها مبتنی بر کابل‌های مسی بود که با محدودیت‌هایی از نظر کیفیت، سرعت، پهنای باند و همچنین سرقت کابل مواجه بود، اما شبکه فیبر نوری فاقد این محدودیت‌هاست و به‌عنوان زیرساختی آینده‌نگرانه، بستر توسعه پایدار ارتباطات را فراهم می‌کند.

افتتاح ۱۳ پروژه ارتباطی با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۱۷۵ میلیارد ریال در استان گیلان

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گیلان از افتتاح و بهره‌برداری ۱۳ پروژه ارتباطی در سطح استان، هم‌زمان با دهه فجر خبر داد.

توکلی با اشاره به افتتاح و بهره‌برداری پروژه‌های خدمات عمومی اجباری (USO) وزارت ارتباطات و همچنین توسعه شبکه فیبر نوری منازل و کسب‌وکارها در دهه مبارک فجر اظهار کرد: پروژه ایجاد شبکه فیبر نوری روستایی (تار) در مسیر روستای وزشت به شیشار شهرستان رضوانشهر با اعتباری بالغ بر ۱۷/۵ میلیارد ریال و مسیر فیبر نوری روستای مشکه به کلتاسر شهرستان فومن با اعتباری بالغ بر ۲۶ میلیارد ریال، از محل منابع خدمات عمومی اجباری روستایی وزارت ارتباطات اجرا شده است.

وی افزود: راه‌اندازی ۹ سایت دکل جدید تلفن همراه نیز از دیگر پروژه‌های قابل افتتاح در این ایام است که زمینه ایجاد ارتباطات پایدار برای ۹ روستا شامل یک‌هزار و ۶ خانوار روستایی با پوشش جمعیتی بیش از سه هزار نفر در هفت شهرستان آستانه اشرفیه، تالش، رشت، رضوانشهر، رودبار، فومن و صومعه‌سرا را با اعتباری بالغ بر ۵۴۲ میلیارد ریال فراهم می‌کند.

توکلی با تأکید بر اینکه شاخص ضریب نفوذ و دسترسی به فناوری‌های نوین ارتباط مستقیم با سطح رفاه عمومی دارد، تصریح کرد: استان گیلان با پیشینه تاریخی، مدنی و فرهنگی خود، شایسته‌ترین بستر برای بهره‌گیری از فناوری‌ها و تکنولوژی‌های نوین ارتباطی است.