شناسهٔ خبر: 77032578 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

کارنامه دولت چهاردهم

۲۵۳ طرح عمرانی در روستاهای کهگیلویه و بویراحمد اجرا شد

یاسوج - ایرنا - استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: از ابتدای فعالیت دولت چهاردهم تاکنون ۲۵۳ طرح عمرانی در روستاهای استان برای تقویت زیرساخت‌های زندگی ساکنان این مناطق اجرا شده است.

صاحب‌خبر -

یدالله رحمانی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در این مدت طرح‌هایی مانند احداث جدول ، ساخت کانال‌های هدایت آب،سنگ فرش معابر و سایر امکانات زندگی با یکهزار و ۲۰۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در روستاهای کهگیلویه و بویراحمد اجرا شده است.

وی اظهار داشت:همچنین در حال حاضر ۳۵۹ پروژه عمرانی با چهارهزار و ۹۰۰ میلیارد ریال اعتبار در مناطق مختلف استان در دست ساخت است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: شهریور ماه پارسال تاکنون ۱۵ دستگاه ماشین آلات خدمات‌رسان به دهیاری‌های بدون این تجهیزات در استان واگذار شده است.

وی با یادآوری اهمیت آبادانی در روستاهای کهگیلویه و بویراحمد برای ماندگاری جمعیت تولیدکننده گفت: تلاش برای ادامه روند اجرای طرح‌های عمرانی در این مناطق به شکل جدی در دستور کار دولت است.

رحمانی همچنین از کمک ۱۲ هزار میلیارد ریالی دولت چهاردهم به دهیاری‌های استان از شهریورماه پارسال تاکنون خبر داد.

استان ۷۶۳ هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد دارای یکهزار و ۶۷۶ روستای دارای سکنه است که از این تعداد حدود ۷۲۰ روستا بیش از ۲۰ خانواردارد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: همچنین در دوران فعالیت دولت چهاردهم ۳۴هزار میلیارد ریال اعتبار به شهرداری‌های استان پرداخت شده است.

رحمانی تاکید کرد:این بودجه غیر از اعتباراتی است که از محل منابع مالی آلایندگی نفت و گاز به مناطق نفت‌خیز استان است.

استان کهگیلویه و بویراحمد ۱۷شهر دارای شهرداری است.