شناسهٔ خبر: 76920570 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

نقش‌آفرینی مواکب اربعین در بازسازی خسارت‌های حوادث کشور

مواکب اربعین با ثبت 3000 موکب ملی، در مدیریت سیل، زلزله و بازسازی خسارت‌های اخیر مشارکت فعال دارند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مجید نامجو؛ جانشین رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات در نشست خبری امروز با خبرنگاران با بیان اینکه در ستاد بازسازی عتبات که زیرنظر سردار سلیمانی است مشغول انجام کارهایی هستیم که وی برنامه‌ریزی کرده بود، اظهار کرد: شاهد بودید که از ظرفیت مواکب برای سیل خوزستان و همچنین زلزله استفاده کردیم و مردم توانستند از این کمک‌های صورت‌گرفته استفاده کنند.

وی ادامه داد: در اغتشاشات اخیر نیز به استان‌ها ابلاغ کردیم مواکبی که تمایل به مشارکت در بازسازی خسارت‌های به‌وجودآمده دارند، اعلام آمادگی کنند؛ بیش از 3000 موکب در سراسر کشور ثبت شده که علاوه بر فعالیت اصلی آن‌ها در ایام اربعین، در حوادثی که در کشور رخ می‌دهد نیز مشارکت می‌کنند.

جانشین رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات در بخش دیگری از سخنان خود گفت: یکی از فرصت‌هایی که می‌توانیم برای شناساندن ستاد به مردم از آن استفاده کنیم، اعیاد شعبانیه است و برنامه‌ها و تدابیری برای آن اندیشیده شده است. این اقدامات به این دلیل انجام می‌شود که برخی ستاد را با سازمان حج و زیارت اشتباه می‌گیرند و این نشان می‌دهد نیاز است اقدامات بیشتری در این راستا انجام دهیم.

وی با بیان اینکه برای ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات 3 ماموریت تعریف شده است، افزود: نخستین ماموریت این است که کمک‌ها و نذورات خُرد مردم را تبدیل به بسته‌های مالی مناسب می‌کنیم تا با کمک طرف عراقی، پروژه‌هایی طراحی کنیم و در قالب دومین ماموریت با مشارکت مهندسان، کارگران و هنرمندان ایرانی نسبت به اجرا اقدام کنیم. ایرانی‌ها در ساخت‌وسازهای اعتاب مقدسه همواره داوطلب بوده‌اند و مشارکت داشته‌اند و این رویه قدمت تاریخی دارد.

به گفته نامجو، سومین ماموریت مربوط به ایام اربعین است که ستاد عتبات بیش از 3000 موکب را راهبری می‌کند تا خدمات مناسب به زائران اربعین ارائه شود.

وی ادامه داد: دو برنامه دیگر نیز ستاد بازسازی عتبات انجام داده است؛ از جمله بهره‌برداری از صحن حضرت زهرا (س) که بسیار مجهز و زیباست و توسط مهندسان و هنرمندان ایرانی طراحی و ساخته شده است. کتابی هم در صحن مذکور با نام «خانه پدری» رونمایی کرده‌ایم که اقدامات ایرانی‌ها در طراحی و ساخت صحن حضرت زهرا (س) را بیان می‌کند. کتاب دیگری هم با نام «کوثرانه» رونمایی خواهیم کرد که در آن 22 سال فعالیت ستاد توسعه و بازسازی عتبات را جمع‌آوری و معرفی کرده‌ایم.

انتهای پیام/