شناسهٔ خبر: 76705122 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

گزارش رئیس هیات وزنه برداری گیلان از نخستین دوره مدیریتی خود

وزنه برداران گیلانی در چهار سال ۱۰۴ مدال رنگارنگ کسب کردند

رشت- ایرنا - رئیس هیات وزنه‌برداری گیلان گفت: وزنه‌برداران این استان در چهار سال اخیر موفق به کسب ۱۰۴ مدال کشوری، جهانی، آسیایی و بین‌المللی شدند.

صاحب‌خبر -

مسعود محرابی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از تعداد مدال‌های کسب شده، ۹ مدال مربوط به مسابقات جهانی، آسیایی و بین‌المللی است که می‌توان به کسب سه مدال نقره مسابقات جوانان جهان توسط آریا پایدار اشاره کرد.

وی افزود: علاوه بر کسب ۱۰۴ مدال، در بخش تیمی نیز موفق عمل کردیم و در چهار سال اخیر سه جام تیمی هم کسب کردیم که می‌توان به کسب مقام نایب قهرمانی تیم وزنه‌برداری گیلان در لیگ زنان باشگاه‌های کشور اشاره کرد که امیدواریم امسال نیز این تیم روی سکو قرار گیرد.

وی که به تازگی دوباره به عنوان رئیس هیات وزنه‌برداری گیلان انتخاب شد، ادامه داد: در چهار سال اخیر ۶ دوره میزبانی رقابت‌های مختلف وزنه‌برداری را برعهده داشتیم که این تعداد میزبانی در تاریخ وزنه‌برداری این استان بی‌سابقه است، ضمن اینکه قرار است بهمن ماه امسال نیز، میزبان رقابت‌های ورنه‌برداری لیگ زنان باشگاه‌های کشور باشیم.

رئیس هیات وزنه‌برداری گیلان از افزایش مناسب ورزشکاران سازمان یافته در این رشته اشاره و اضافه کرد: تا چهار سال گذشته تعداد ورزشکاران سازمان یافته وزنه‌برداری در گیلان زیر ۲۰۰ نفر بود که این رقم هم اینک به بیش از ۸۰۰ نفر افزایش یافته و امیدواریم که روند رو به رشد تعداد ورزشکاران همچنان ادامه یابد.

محرابی بیان کرد: البته هم اینک نیز در رده سنی پایه استقبال از رشته وزنه‌برداری بسیار مناسب است به طوری که در رشت نیاز به سالن جدید داریم تا از علاقمندان به این رشته ثبت‌نام کنیم چون امکانات و زیرساخت‌های فعلی جوابگوی این تعداد از علاقمندان نیست.

شانس زیاد وزنه‌برداران گیلانی برای کسب مدال بازی‌های آسیایی

وی در ادامه به شانس زیاد وزنه‌برداران این استان برای کسب مدال در بازی‌های آسیایی اشاره کرد و گفت: با توجه به سرمایه‌گذاری مناسب هیات در رده‌های سنی پایه، خوشبختانه شاهد حضور وزنه‌برداران این استان در رده‌های سنی مختلف تیم ملی هستیم ضمن اینکه ساقی سپاسگزار نیز به عنوان مربی تیم ملی زنان انتخاب شده است.

وزنه برداران گیلانی در چهار سال ۱۰۴ مدال رنگارنگ کسب کردند مسعود محرابی رئیس هیات وزنه‌برداری گیلان

رئیس هیات وزنه‌برداری گیلان افزود: از سوی دیگر این احتمال وجود دارد که سه وزنه‌بردار دختر رده سنی زیر ۱۵ سال بتوانند سال آینده به اردوی تیم ملی دعوت شوند که امیدواریم هر سه وزنه‌بردار با درخشش در مسابقات کشوری، در اردوی تیم ملی حضور یابند ضمن اینکه داوران ما هم در رقابت‌های مختلف کشوری حضور چشمگیر و فعالی دارند.

وی گفت: البته برخی از وزنه‌بردارانی که در این استان رشد یافته‌اند هم‌اینک در لیگ کشور در عضویت تیم‌های وزنه‌برداری مطرح کشور هستند اما سایر ورزشکاران رده سنی، جای آنان را پر خواهند کرد و امیدواریم که تا چند سال آینده شاهد حضور بیشتر وزنه‌برداران این استان در تیم‌های مطرح کشور باشیم.

وی اظهار کرد: همچنین آریا پایدار و سپنتا حاکم زاده ۲ وزنه بردار گیلانی هم‌اینک در اردوهای تیم ملی حضور دارند که هر ۲ ورزشکار شانس حضور در بازی‌های آسیایی را دارند که امید است بتوانیم پس از مدت‌ها، وزنه‌برداران استان گیلان مدال بازی‌های آسیایی را کسب کند.

محرابی بیان کرد: این در حالی است که اصغر ابراهیمی کاپیتان اسبق گیلانی تیم ملی وزنه‌برداری، در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۰ گوانگژو چین با کسب مدال نقره، آخرین وزنه‌بردار گیلانی است که موفق به تصاحب مدال بازی‌های آسیایی شد.

وی ادامه داد: هدف بعدی این هیات پس از حضور و کسب مدال در بازی‌های آسیایی، حضور ورزشکاری از این رشته در مسابقات المپیک است تا باز هم یک وزنه بردار گیلانی بتواند مدال المپیک را تصاحب کند چون تاکنون فقط مرحوم محمود نامجو حدود ۷۰ سال پیش موفق به کسب مدال المپیک(یک نقره و یک برنز) شده اما امیدواریم که یکی از ۲ ورزشکاری که در تیم ملی حضور دارند، موفق به کسب سهمیه المپیک و در نهایت موفق به تصاحب مدال المپیک شوند.

رئیس هیات وزنه‌برداری گیلان افزود: البته در این راستا نیاز به حمایت مسئولان ورزش و همچنین مسئولان ارشد استان داریم تا از این ورزشکاران حمایت بیشتری انجام شود تا آنان با تمام توان خود در اردوهای تیم ملی حضور یافته و در نهایت بتوانند با کسب مدال بازی‌های آسیایی و همچنین تصاحب مدال المپیک، برای کشور و استان ما افتخارآفرینی کنند.