شناسهٔ خبر: 76678066 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی وارد قزوین شد

قزوین - ایرنا - وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی روز سه‌شنبه وارد استان قزوین شد تا در جریان سفری یک‌ روزه در رویدادهای فرهنگی، هنری و اجتماعی این استان حضور یابد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید عباس صالحی روز سه‌شنبه پس از ورود به استان و استقبال گرم مسوولان، با حضور در گلزار شهدای قزوین، به مقام شامخ شهدا ادای احترام خواهد کرد.

وی در ادامه سفر خود با حجت الاسلام حسین مظفری نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه قزوین دیدار و گفت‌وگو می‌کند.

دیدار با استاندار قزوین و امضای تفاهم‌نامه همکاری فرهنگی از دیگر برنامه‌های مهم این سفر است که با هدف تقویت تعاملات فرهنگی، هنری و حمایت از ظرفیت‌های بومی استان انجام می‌شود.

همچنین حضور در آیین هشتمین دوسالانه ملی خوشنویسی ایران در دانشگاه تربیت معلم و افتتاح نمایشگاه آثار این رویداد هنری در مجموعه تاریخی عالی‌قاپو از جمله بخش‌های شاخص سفر وزیر فرهنگ به قزوین به شمار می‌رود.

گفتنی است، استان قزوین به‌ عنوان یکی از قطب‌های مهم فرهنگی و هنری کشور به‌ ویژه در حوزه خوشنویسی، همواره جایگاه ویژه‌ای در سیاست‌های فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی داشته است.