شناسهٔ خبر: 76387096 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: وزارت راه و شهرسازی | لینک خبر

بیش از ۲۰۰۰ کیلومتر از محورهای خراسان شمالی برف روبی شد/ امداد رسانی راهداران به ۱۳۴ خودروی گرفتار در برف و کولاک

در پی بارش برف پاییزی در خراسان شمالی (۲۶ تا ۲۸ آذر)، بیش از ۲ هزار کیلومتر از محورهای این استان توسط راهداران برف روبی و بازگشایی شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی (خراسان شمالی)، مهدی میقانی، مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان گفت: ۲ هزار و ۹۸ کیلومتر از محورهای استان در پی بارش برف پاییزی (۲۶ تا ۲۸ آذر)، با تلاش راهداران برف روبی و بازگشایی شد.

وی افزود: برای برف روبی محورها در این مدت ۴۰۲ نفر روز راهدار و ۲۱۰ دستگاه انواع ماشین آلات راهداری به کارگیری شده است.

میقانی با بیان این که هزار و ۲۷۴ تن شن و نمک به منظور یخ زدایی شبکه راه ها مصرف شده است، اظهارکرد: همچنین ۴۸ محور روستایی به طول ۶۲۲ کیلومتر درگیر برف بوده که راهداران نسبت به بازگشایی آن ها اقدام کردند.

وی با اشاره به امدادرسانی به موقع راهداران به یک زن باردار که در گردنه بیو گرفتار برف شده بود افزود: در سه روز گذشته، راهداران استان به ۱۳۴ خودروی گرفتار در برف و کولاک و ۵ نفر در راه مانده امداد رسانده اند.

به گفته مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان، عملیات برف روبی در محورهای مواصلاتی با استفاده از تمام ظرفیت اداره کل همچنان ادامه دارد.