شناسهٔ خبر: 76366640 - سرویس فیلم
نسخه قابل چاپ منبع: عصر ایران | لینک خبر

کباب روستایی آذربایجان: ران گاو ۲۰ کیلویی در تنور زیرزمینی (فیلم)

در این ویدئو یک آشپز ماهر ساکن یکی از روستاهای آذربایجان را می بینید که یک ران گاو 20 کیلوگرمی را در تنور زیر زمینی کباب می کند.

صاحب‌خبر -

یکی از غذاهای سنتی و چشمگیر در روستاهای آذربایجان، کباب ران کامل گاو به وزن حدود ۲۰ کیلوگرم است که در تنورهای زیرزمینی مخصوص پخته می‌شود. در این روش، گوشت پس از ادویه‌زنی و آماده‌سازی، به مدت چند ساعت در تنورهای گلی که حرارت آن به طور یکنواخت و ملایم توزیع می‌شود، می‌پزد.

این شیوه پخت، باعث نرمی و عطر بی‌نظیر گوشت می‌شود و معمولاً در مراسم خاص و مهمانی‌های بزرگ روستایی سرو می‌گردد.

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران کانال 1 aparat.com/asriran کانال 2 youtube.com/@asriran_official/videos