ابوالفضل علیانی روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: تیم فجر گلشن طبس در چارچوب رقابتهای هفته پنجم گروه ششم لیگ دسته چهارم فوتبال کشور، در ورزشگاه اختصاصی مس کرمان به مصاف تیم مسنوین کرمان رفت.
وی ادامه داد: در این رقابتها تیم فجر گلشن طبس با ارائه نمایشی قابل قبول توانست با نتیجه ۲ بر یک به پیروزی برسد.
مسوول کمیته فوتسال خراسان جنوبی بیان کرد: در این دیدار صالح فنائی و علی پناهی گلهای تیم فجر گلشن طبس را به ثمر رساندند و سجاد سروری، دروازهبان این تیم، با مهار یک ضربه پنالتی نقش مهمی در کسب این سه امتیاز ارزشمند ایفا کرد.
ویادامه داد: فجر خاوران بیرجند دیگر نماینده استان در این رقابتها، در ورزشگاه غدیر بیرجند میزبان تیم مسنوین رفسنجان بود که در پایان با نتیجه ۲ بر صفر مغلوب میهمان خود شد.
علیانی با اشاره به برنامه هفته ششم این رقابتها گفت: فجر گلشن طبس در هفته آینده میزبان تیم پارتگوال منوجان خواهد بود و فجر خاوران بیرجند نیز در دیداری خارج از خانه به مصاف شهرداری اشکذر یزد میرود.
وی عنوان کرد: در دیگر دیدارهای هفته پنجم گروه ششم لیگ دسته چهارم فوتبال کشور، تیم صنایع و معادن زرند کرمان با نتیجه ۲ بر یک از سد پارتگوال منوجان عبور کرد.
مسوول کمیته فوتسال خراسان جنوبی ادامه داد: همچنین تیم نخلپارس بم کرمان ۲ بر یک شهرداری اشکذر یزد را شکست داد و دیدار تیمهای اتحاد معین یزد و شاهین کرمان نیز با تساوی یک بر یک به پایان رسید.