شناسهٔ خبر: 76164257 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

مدیر عامل فولاد خوزستان:ساختار و امکانات آکادمی فولاد را ارتقا می‌دهیم

گرشاسبی مدیرعامل فولاد خوزستان گفت: باشگاه فولاد توجه ویژه‌ای به فوتبال آکادمیک داشته و در این زمینه افتخارات زیادی کسب کرده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مهدی کردانی، رئیس آکادمی‌های فوتبال سازمان لیگ ایران، صبح امروز یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ از امکانات آکادمی باشگاه فولاد خوزستان بازدید کرد و پس از آن با مدیرعامل باشگاه دیدار و گفت‌و‌گو کرد.

حمیدرضا گرشاسبی، مدیرعامل فولاد، در این جلسه اظهار داشت: باشگاه فولاد توجه ویژه‌ای به فوتبال آکادمیک داشته و در این زمینه افتخارات زیادی کسب کرده است؛ لذا با توجه به انتظارات موجود و اهمیت هرچه بیشتر نقش آکادمی‌ها در پیشرفت فوتبال و نگاه ویژه‌ای که کنفدراسیون فوتبال آسیا به این موضوع، به‌ویژه در کسب مجوز حرفه‌ای دارد، باید با رفع برخی مشکلات، ساختاری به‌روز و هدفمند ایجاد کنیم.

وی در ادامه افزود: در مقطع گذشته خدمتم در فولاد، تلاش‌های زیادی برای ایجاد زیرساخت‌های جدید در آکادمی باشگاه صورت پذیرفت و به لطف خدا موفق شدیم در مدت زمان کوتاهی زمین‌های تمرین جدید، زمین چمن مصنوعی، خوابگاه جدید و… را افتتاح کنیم. امیدوارم طبق برنامه‌ریزی جدید بتوانیم ساختار و امکانات آکادمی فولاد را ارتقا داده و نه تنها در ایران، بلکه در آسیا حرف برای گفتن داشته باشیم و به ورزش خوزستان خدمت کنیم. 

انتهای پیام/