شناسهٔ خبر: 76100755 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

بارش‌های پراکنده باران و برف و وزش باد در انتظار اصفهان/ هوا سردتر می‌شود

کارشناس اداره کل هواشناسی استان اصفهان از کاهش یک تا سه درجه سانتی‌گراد و تداوم فعالیت سامانه ناپایدار ضعیف به تناوب پوشش ابر، بارش‌های پراکنده باران و برف، وزش باد و مه‌آلوذگی به ویژه در نواحی مرتفع و غربی استان خبر داد.

صاحب‌خبر -

مینا معتمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا درباره پیش‌بینی وضعیت جوی هوای استان اصفهان اظهار کرد: بررسی آخرین مدل‌ها و تحلیل‌های نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد تا پایان هفته با ادامه فعالیت سامانه ناپایدار ضعیف به تناوب پوشش ابر، بارش‌های پراکنده باران و برف، وزش باد و مه‌آلودگی به ویژه در نواحی مرتفع و غربی استان مورد انتظار است.

وی با اشاره به اینکه در مناطق مرکزی شرایط افزایش غلظت آلاینده‌ها در ساعات اولیه روز وجود دارد، افزود: از روز شنبه تا سه‌شنبه هفته آینده شرایط افزایش غلظت آلاینده‌ها و کاهش کیفیت هوا در نواحی مرکزی و صنعتی استان پیش‌بینی می‌شود.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان اصفهان درباره ثبت بیشترین بارندگی شبانه روز گذشته تا صبح امروز دوازدهم آذر در ایستگاه فریدونشهر در غرب استان با شش میلی‌متر، تصریح کرد: طی مدت یاد شده داران با ۳.۵ میلی‌متر و بویین میاندشت یک میلی‌متر بارش باران گزارش و ثبت شد.

وی با اشاره به اینکه تا پایان هفته با گذر امواج ضعیف متناوب، انتظار رشد ابر، گاهی وزش باد به نسبت شدید و بارش خفیف در مناطق مستعد غرب استان پیش‌بینی می‌شود، گفت: اوج فعالیت سامانه طی امروز به صورت پراکنده بیشتر مناطق استان به ویژه مرکز را فرا خواهد گرفت.

معتمدی درباره صدور هشدار سطح زرد با فعالیت سامانه ناپایدار بارش پراکنده و وزش باد به نسبت شدید از تا پایان وقت امروز در استان، اظهار کرد: بارش پراکنده باران، وزش باد شدید موقتی، برخی نقاط گرد و خاک و در مناطق کوهستانی و ارتفاعات بارش برف مورد انتظار است.

وی ادامه داد: طی مدت یاد شده مناطق غربی استان اسلام آباد موگویی، بوئین میاندشت، چادگان، خوانسار، فریدن (داران)، فریدونشهر، گلپایگان، شاهین‌شهر و میمه، مورچه خورت، اصفهان، عسگران، لنجان، کبوتر آباد، دهق، نجف آباد، اردستان و نطنز تحت تأثیر سامانه مذکور خواهد بود.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان اصفهان افزود: اختلال در مسافرت‌های جاده‌ای، احتمال لغزندگی جاده‌های کوهستانی و گردنه‌های سردسیر به سبب بارش پراکنده برف، احتمال خسارت به سازه‌های موقت و احتمال خسارت به محصولات کشاورزی را از اثرات مخاطرات ناپایدار است.

وی اضافه کرد: احتیاط در مسافرت‌های جاده‌ای به ویژه در نواحی کوهستانی، پرهیز از قرار گرفتن در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، احتیاط در فعالیت کوهنوردی و در چرای دام و تردد عشایر و نواحی مرتفع، لایروبی دهانه پل‌ها، کانال‌ها و آب‌روها و تسریع در برداشت محصولات کشاورزی توصیه می‌شود.

معتمدی با بیان اینکه دمای هوای طی ۲۴ ساعت آینده در بیشتر مناطق استان یک تا ۳ درجه کاهش خواهد داشت، گفت: بیشینه دمای هوای کلان‌شهر اصفهان در گرم‌ترین ساعات امروز به ۱۸ درجه سانتی‌گراد و کمینه آن بامداد فردا به یک درجه سانتی‌گراد می‌رسد.

وی با اشاره به ثبت دمای هفت شهر پایین‌تر از صفر درجه سانتی‌گراد خاطرنشان کرد: خوروبیابانک با بیشینه دمای ۲۴ درجه و بوئین میاندشت با کمینه شش درجه سانتی‌گراد زیر صفر، گرم‌ترین و سردترین مناطق در استان هستند.