به گزارش برنا، استقلال ساپینتو تا امروز در لیگ برتر صدرنشین است و عنوان بهترین خط حمله را هم به طور مشترک با تراکتور به خود اختصاص داده اما درگیر معضلی است که در دوره قبلی حضور ساپینتو هم دچارش شده بود؛ معضلی چون آمار پایین گلزنی مهاجمان نوک.
در بازی این هفته استقلال مقابل فولاد، سحرخیزان با تحرک فراوان و دوندگیهای زیاد تک گل ۳ امتیازی فولاد را به ثمر رساند اما چند موقعیت را هم از دست داد. مسالهای که باعث شد هواداران استقلال باز هم دلشان برای یک تمام کننده قهار چون مامه تیام و دیاباته تنگ شود.
نکته مهم در بازیهای امسال استقلال عملکرد خارقالعاده وینگرهاست. یاسر آسانی تا امروز ستاره لیگ بوده، کوشکی برای استقلالیها درخشان ظاهر شده و حتی زمانی که رضاییان در پست وینگر بازی کرده هم اتفاقات خوبی برای آبیپوشان رخ داده است. درست مثل دوره اول حضور ساپینتو در استقلال که قایدی و محبی فوق ستارههای این تیم بودند اما آبیپوشان از نبود مهاجم تمام کننده رنج میبردند. ارسلان مطهری در آن روزها مهاجم نوک استقلال بود اما در تمام بازیهای لیگ تنها ۴ گل زد؛ این آمار یعنی ۵۰ درصد از گلهای محبی ۸ گله و ۳۰ درصد از گلهای قایدی ۱۲ گله در همان روزها.
در مجموع البته نقطه قوت استقلال همان خلق موقعیت و ارائه بازی هجومی است اما شاید اگر تیم امسال ساپینتو یک مهاجم تمام کننده درجه یک داشت، آمار آبیها بهتر میشد؛ هرچند که سحرخیزان جز تمام کنندگی، در فاکتورهای دیگر چون دوندگی تا امروز عملکردی کاملا قابل قبول و خوب داشته است.
انتهای پیام/