شناسهٔ خبر: 76036312 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

سامانه بارشی فردا از راه می رسد | بارش برف در این مناطق

بنا بر گزارش سازمان هواشناسی کشور امروز یکشنبه (۹ آذر) تداوم پایداری هوا در بیشتر مناطق کشور با افزایش غلظت آلاینده‌ها و آلودگی هوا در شهرهای صنعتی و پرجمعیت همراه است. فردا دوشنبه سامانه بارشی از شمال غرب وارد کشور می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش همشهری ‌آنلاین امروز افزایش شدید غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا در تهران، سمنان، قزوین، یزد سبب هشدار آلودگی هوا سطح زرد و در تبریز با هشدار سطح نارنجی همراه است. افزایش غلظت آلاینده‌ها، افزایش شاخص آلودگی هوا در حد ناسالم برای تمام گروه‌هاست.
کارشناس سازمان هواشناسی کشور به همشهری ‌آنلاین گفت: «روز دوشنبه با ورود سامانه بارشی برای استان‌های شمال غرب و غرب کشور کاهش غلظت آلاینده‌ها رخ می‌دهد. بارش ابتدا در استان‌های آذربایجان شرقی، کردستان، کرمانشاه، ایلام، لرستان، خوزستان، زنجان و اردبیل آغاز می‌شود.»

امین‌حسین نقشینه افزود: «سه‌شنبه و چهارشنبه علاوه بر شمال غرب و غرب، مناطق مرکزی کشور استان‌های واقع در دامنه‌های شمالی و جنوبی البرز مرکزی نیز شاهد بارندگی خواهند بود و از غلظت آلاینده های هوا در انی مناطق کاسته می‌شود.»
نقشینه ادامه داد: «چهارشنبه برای نیمه شمالی کشور به ویژه استان‌های ساحلی دریای خزر و پنجشنبه نیز در استان‌های ساحلی خزر و شمال شرق بارندگی پیش‌بینی می‌شود. بارندگی‌ توام با رعد و برق، وزش باد شدید موقتی و در نقاط سردسیر و مناطق کوهستانی به شکل برف است.»
به گفته نقشینه، در روز چهارشنبه و پنجشنبه در نوار شمالی کشور کاهش دما رخ می‌دهد.
دریای خزر چهارشنبه و پنجشنبه مواج و متلاطم است.
آسمان استان تهران در ۵ روز آینده، صاف تا قسمتی ابری و گاهی همراه با وزش باد و از دوشنبه شب تا روز سه‌شنبه، در ارتفاعات و مناطق غربی استان تهران احتمال بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود. نوسانات دمایی تهران ۷ و ۱۶ درجه است.

کارشناس سازمان هواشناسی کشور همچنین گفت: «در ۲۴ ساعت اخیر، دشت نمدان در استان فارس با ۱۰ درجه زیر صفر سردترین منطقه کشور شده‌است. گرم‌ترین منطقه کشور شبانکاره در استان بوشهر ۳۲ درجه و سردترین مرکز استان، شهرکرد با دمای ۹ درجه زیر صفر گزارش شده‌است. گرم‌ترین مرکز استان، بندرعباس با دمای ۲۹ درجه ثبت شده‌است.»
گزارش سازمان هواشناسی کشور همچنین نشان می‌دهد که دمای میانگین کشور در یک هفته اخیر نسبت به مقایسه بلند مدت ۰.۷ درجه افزایش داشته‌است. در این مقایسه ۲۷ استان‌ افزایش دما نشان داده‌اند. استان سیستان و بلوچستان کاهش دمای منفی ۱.۵ درجه را ثبت کرده‌است. بیشترین افزایش دما در استان مازندران با ۴.۵ درجه بوده‌است. استان تهران در این مقایسه ۳.۲ درجه گرم‌تر شده‌است.