شناسهٔ خبر: 75972952 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایبنا | لینک خبر

نماینده ولی فقیه در استان سمنان مطرح کرد؛

ترویج فرهنگ عاشورایی با حمایت از نویسندگان و هنرمندان بومی استان سمنان

سمنان- نماینده ولی فقیه در استان سمنان خواستار ترویج فرهنگ عاشورایی با حمایت از نویسندگان بومی استان شد و گفت: برگزاری رویدادهای هنری و فرهنگی توسط ارشاد اسلامی نیز می‌تواند به نشر و گسترش فرهنگ عاشورایی کمک کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) در سمنان، حجت الاسلام مرتضی مطیعی صبح سه شنبه در دیدار با مدیرکل ارشاد اسلامی استان سمنان ضمن اشاره به ضرورت برگزاری رویدادهای ترویجی و تبیینی و آموزشی با هدف تربیت نویسندگان و هنرمندان بومی تاکید کرد: ارشاد اسلامی نقش محوری در ارتقای فرهنگ استان سمنان دارد.

وی ضمن اشاره به برگزاری رویدادهای فرهنگی و هنری مانند سوگواره ملی و بین‌المللی مهر محرم در سمنان خواستار ترویج فرهنگ عاشورایی با حمایت از نویسندگان بومی استان شد و افزود: ما ظرفیت‌های بسیار قابل اعتنایی در زمینه‌های مختلف هنری و فرهنگی در استان داریم که می توان از آنها بهره گرفت.

امام جمعه سمنان همچنین با اشاره به ضرورت حمایت و ایجاد انگیزه در بین هنرمندان گفت: برگزاری رویدادهای هنری و فرهنگی توسط ارشاد اسلامی نیز می‌تواند به نشر و گسترش فرهنگ عاشورایی کمک کند.

مطیعی برپایی سوگواره مهر محرم را یک رویداد فرهنگی و هنری با برکت برای استان سمنان دانست که در سال‌های اخیر مورد اقبال خوب مجامع ملی و بین المللی هم قرار گرفته است و گفت: کاری که برای اهل بیت (ع) باشد، ماندگار است.

وی با بیان اینکه اگر امروز دشمن از همه ابزارهای خود بهره می گیرد تا بر فرهنگ کشورمان تاثیرگذار ما نیز باید از همین طریق خودمان را تقویت کنیم، افزود: بهره‌گیری از ظرفیت علوم و فناوری‌ها در ایجاد محتواهای فرهنگی و هنری بسیار اهمیت دارد و باید مورد توجه ارشاد اسلامی استان سمنان قرار گیرد.

نماینده ولی فقیه در استان سمنان با بیان اینکه برای معرفی معارف اسلامی می توان از همه ظرفیت‌ها به خصوص فناوری های روز بهره گرفت، گفت: ما هنرمندان خوبی در استان داریم که تلفیق هنرشان با فناوری می‌تواند آثار ماندگاری را ایجاد کند.

مطیعی با بیان اینکه در کارهای فرهنگی مانند سوگواره «مهر محرم» مانند هر رویداد دیگری که برای اهل بیت (ع) باشد، اخلاص عمل اهمیت دارد، ابراز کرد: همین اخلاص عمل است که سبب افزایش تاثیرگذاری این دست رویدادها می شود.

سید رسول موسوی نژادیان مدیرکل ارشاد اسلامی استان سمنان نیز در این نشست ضمن اشاره به برگزاری منظم و با کیفیت سوگواره ملی و بین‌المللی مهر محرم گفت: برپایی سوگواره مهر محرم گفت: این رویداد مهم در تاریخ هنر کشورمان جای خوبی بازکرده و افتخار داریم که آغاز آن از استان سمنان بود.

موسوی نژادیان با بیان اینکه دست اندرکاران و فعالان برگزاری سوگواره مهر محرم در تمام طول سال برای این رویداد تلاش ویژه ای دارند، بیان کرد: خوشبختانه سال به سال بر تعداد افراد حاضر در این رویداد افزوده می‌شود.

گفتنی است در خاتمه این نشست از فعالان فرهنگی و کسانی که در سوگواره مهر محرم نقش داشتند تقدیر شد.