شناسهٔ خبر: 75920485 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

حذف معاونت قرآنی وزارت ارشاد؛ تضعیف حمایت از جریان‌های قرآنی

نماینده ولی‌فقیه در لرستان با انتقاد از حذف معاونت قرآنی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تأکید کرد که این تصمیم موجب تضعیف حمایت ساختاری از جریان‌های قرآنی شده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری تسنیم درخرم‌آباد،‌ حجت‌الاسلام سید احمدرضا شاهرخی امروز در دیدار با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، با اشاره به سهم تاریخی لرستان در دفاع مقدس و حوادث اخیر، گفت: رشادت رزمندگان لرستان، از جمله شهید جمشیدی، باید در قالب فیلم، مستند، داستان، سریال و کتاب روایت شود و وزارت ارشاد نقش فعال‌تری در این زمینه داشته باشد.

وی با انتقاد از وضعیت برخی تولیدات پلتفرم‌های خانگی افزود: بخش قابل توجهی از این تولیدات مبتذل و بازتاب فرهنگ بیگانه است و بنیان خانواده را تهدید می‌کند. حتی خانواده‌های غیرمذهبی نیز نسبت به این مسائل اعتراض دارند و وزارت ارشاد و صداوسیما در این زمینه مسئولیت سنگینی دارند.

نماینده ولی‌فقیه لرستان با اشاره به نقش استان در تاریخ معاصر کشور گفت: در طول یک قرن اخیر، لرستان در هر سه مقطع تاریخی، تاریخ‌ساز بوده است؛ از مبارزات عشایر و سادات با پهلوی اول، تا نقش علما در نهضت اسلامی و قیام 15 خرداد، و سپس نقش‌آفرینی هنرمندان، خطبا و شاعران در تبیین فرهنگ دینی و مقاومت.

شاهرخی افزود: رهبر معظم انقلاب نیز همواره بر شجاعت، صداقت و روحیه مبارزه مردم لرستان تأکید کرده‌اند؛ همان‌طور که در دوران حضور در مشهد، با شنیدن سرود دایه‌دایه لرستان از این ویژگی‌ها مطلع شده‌اند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به کاستی‌های زیرساختی اشاره کرد و گفت: تالار مرکزی خرم‌آباد تنها 45 درصد پیشرفت دارد و پیمانکار بدهکار است، مجتمع‌های فرهنگی در درود، ازنا و الشتر حدود 16 سال نیمه‌تمام مانده‌اند و پروژه فرهنگی چگنی از سال 1389 آغاز شده اما تنها 15 درصد پیشرفت داشته است. شهرهای تازه‌تأسیس مانند رومشکان و معمولان اساساً فاقد زیرساخت‌های فرهنگی هستند.

امام جمعه خرم‌آباد همچنین نابرابری اعتبارات فرهنگی کشور را مورد انتقاد قرار داد و افزود: در حالی که در یک استان عوارض ارزش افزوده سه تا چهار هزار میلیارد تومان است، سهم لرستان تنها 200 میلیارد تومان است و توقع اجرای برنامه‌های کیفی فرهنگی غیرواقعی است.

شاهرخی یکی از محورهای مهم سخنان خود را نقد حذف معاونت قرآنی وزارت ارشاد دانست و گفت: حذف این معاونت موجب تضعیف حمایت ساختاری از جریان‌های قرآنی می‌شود، پیش‌تر نیز حذف معاونت پرورشی در آموزش و پرورش تجربه‌ای تلخ بود و ادغام امور فرهنگی در بخش‌های آموزشی آسیب‌زا بود.

وی خواستار برگزاری جلسه تخصصی میان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و اصحاب فرهنگ، هنر و قلم لرستان شد و اظهار امیدواری کرد: این نشست‌ها به تقویت زیرساخت‌ها، حمایت از هنرمندان و احیای جایگاه واقعی فرهنگ لرستان منجر شود.

انتهای پیام/