شناسهٔ خبر: 75920050 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵ / علیزاده امیدوار به صعود به فینال دوی ۸۰۰ متر/ یک ایرانی در کشتی فرنگی فینالیست شد

برنا - گروه ورزشی: در بازی های المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵ که در ژاپن در جریان است فرنگی کار ایران به فینال رسید. برنا - گروه ورزشی: در بازی های المپیک ناشنوایان ۲۰۲۵ که در ژاپن در جریان است فرنگی کار ایران به فینال رسید.

صاحب‌خبر -

به گزارش برنا؛ کاروان ایران درالمپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان در آستانه کسب یک مدال طلا قرار دارد. 

مبارزه فینال کشتی فرنگی بازی‌های المپیک ناشنوایان در وزن ۹۷ کیلوگرم با حضور ابوذر ربیع زاده برگزار می‌شود.

در ادامه مسابقات کشتی فرنگی بازی‌های المپیک ناشنوایان، امروز (جمعه ۳۰ آبان) ابوذر ربیع زاده با پیروزی در دو مبارزه به فینال وزن ۹۷ کیلوگرم راه یافت.

ربیع زاده بعد از استراحت در دور نخست، حریفی از قرقیزستان را در دور دوم با نتیجه ۷ بر ۳ شکست داد. او در سومین مبارزه خود برابر نماینده آذربایجان قرار گرفت و موفق به شکست ۹ بر صفر وی شد.

المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان - ژاپن

نماینده ایران به فینال دو ۸۰۰ متر راه یافت

علی علیزاده دونده دو ۸۰۰ متر ایران با وجود آسیب دیدگی  شانس صعود به  فینال این رقابت ها در بازی های المپیک ناشنوایان را دارد.

 در ادامه رقابت های ششمین روز بازی های المپیک ناشنوایان، امروز (جمعه ۳۰ آبان) رقابت های دو ۸۰۰ متر در توکیو برگزار شد.

علی علیزاده نماینده ایران در این بخش از مسابقات بود که در پایان رقابت مقدماتی با حریفانش با رکورد ۱:۵۹:۵۰ در رده دوم ایستاد و راه بعدی شد.

این در حالی است که علیزاده با آسیب دیدگی راهی بازی های المپیک شده است با این حال موفق به صعود در دو ۸۰۰ متر شد.

 انتهای پیام/