شناسهٔ خبر: 75915917 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: فرارو | لینک خبر

ماجرای فیلم منتشرشده از نزاع و زیرگیری در کوهدشت

از شب گذشته فیلمی کوتاه و دلخراش از یک درگیری و نزاع با عنوان دعوای خانوادگی در فضای مجازی منتشر و به شهرستان کوهدشت منتسب شد، بررسی‌های خبرنگار فارس نشان می‌دهد این درگیری مرتبط با یکی از روستاهای خراسان رضوی است.

صاحب‌خبر -
تبلیغات

از شب گذشته فیلمی کوتاه و دلخراش از یک درگیری و نزاع با عنوان «دعوای خانوادگی در کوهدشت» منتشر شد.در این فیلم دو خودرو به سمت جمعی که در حال نزاع بودند حرکت کردند و با چندن نفر برخورد کردند.بررسی‌های اولیه خبرنگار نشان می‌دهد این فیلم متعلق به استان لرستان و شهرستان کوهدشت نیست.

به گزارش فارس، دادستان کوهدشت در لرستان با بیان اینکه این فیلم مرتبط با این شهرستان نیست، گفت که علیه منتشر کنندگان و منتسب کنندگان این فیلم به شهرستان کوهدشت اعلام جرم شده است.اما بررسی‌های تکمیلی خبرنگار فارس حاکی است این فیلم مربوط به چند روز گذشته و در جریان یک درگیری خانوادگی در روستای نوبهار از توابع گلبهار در استام خراسان رضوی است.دادستان عمومی و انقلاب گلبهار درباره این حادثه به خبرنگار فارس گفت: در این نزاع که طی روزهای گذشته رخ داده است، متهمان به دلیل خشم ناشی از شکستگی شیشه خودرو و اختلاف و نزاع با 2 دستگاه خودروی ۴۰۵ عده ای را زیر گرفتند که طی آن 5 نفر مصدوم شدند.عباس درودی نیا اضافه کرد: برای دو نفر از عاملان این حادثه دستور بازداشت موقت صادر شد و این افراد روانه زندان شدند تا تصمیم نهایی اتخاذ شود.وی تاکید کرد: ضربه به امنیت اجتماعی، آرامش عمومی، اخلال در نظم عمومی و‌ نزاع دسته جمعی از جمله مواردی است که به صورت فوری به آن رسیدگی خواهد شد.

تبلیغات
درحال بارگزاری...

دریافت فایل News_fararu1-925221_LazyVideo_ماجرای-فیلم-منتشرشده-از-نزاع-و-زیرگیری-در-فضای-مجازی-چه-بود.mp4 با حجم
0 bytes