شناسهٔ خبر: 75908322 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

دبیر شورای عالی فضای مجازی:

«حکمرانی فضای مجازی» نیازمند بازتعریف در عصر «جنگ شناختی» است

دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: شرط توسعه و ارتقای حکمرانی حوزه فضای مجازی، توسعه خدمات و بازنگری در چارچوب‌ها است و در این راستا توانمندی که امروز جوانان و نخبگان در این حوزه دارند، جزو توانمندی‌های خاص است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سید محمدامین آقامیری امروز _چهارشنبه بیست‌وهشتم آبان_ در اختتامیه دومین جام رسانه امید اظهار کرد: طبق آخرین نظرسنجی انجام شده که مربوط به چند ماه قبل است، میزان مصرف افراد بالای ۱۵ سال به‌صورت روزانه از شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها بیشتر از زمانی است که متوسط جامعه صرف امور دارای درآمد می‌کنند.

وی افزود: متوسط جامعه ۳.۶ ساعت در این فضا زیست می‌کند و این عدد عددی است که بیشترین تأثیرگذاری فرهنگی در آن رقم می‌خورد و اگر می‌خواهیم در این فضا تأثیرگذار باشیم، باید شناخت درستی داشته باشیم.

دبیر شورای عالی فضای مجازی با اشاره به انواع جنگ بیان کرد: جنگ سایبری دارای ابعاد مختلفی از جمله حملات سایبری، استفاده از اطلاعات فضای مجازی برای اهداف نظامی، جنگ‌افزارهای سایبری، جنگ شناختی و عملیات روانی است.

وی گفت: شرط توسعه و ارتقای حکمرانی حوزه فضای مجازی، توسعه خدمات و بازنگری در چارچوب‌ها است و در این راستا توانمندی که امروز جوانان و نخبگان در این حوزه دارند، جزو توانمندی‌های خاص است و زیست‌بوم‌مان تکمیل است و باید کاری کنیم که افکار عمومی همراه شوند تا سطح بالایی از خدمات و رضایتمندی برای مردم فراهم شود.