شناسهٔ خبر: 75905960 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: مفدا | لینک خبر

به همت گروه صنایع غذایی

حضور دانشجویان و اعضای گروه صنایع غذایی در سومین همایش ملی پژوهشی امنیت غذایی در مشهد

همزمان با روز جهانی غذا در۲۴مهرماه ۱۴۰۴،سومین همایش ملی پژوهش های کاربردی امنیت غذایی:فراوری،ایمنی وسلامت به میزبانی هتل ثامن مشهد برگزار شد.

صاحب‌خبر -

همزمان با روز جهانی غذا در ۲۴ مهرماه ۱۴۰۴، جمعی از دانشجویان و اعضای گروه علوم و صنایع غذایی با گرایش کنترل کیفی و بهداشتی دانشگاه وارستگان در سومین همایش ملی پژوهشی امنیت غذایی: فرآوری، ایمنی و سلامت که در هتل ثامن مشهد برگزار شد، حضور یافتند.

این همایش با سرپرستی خانم دکتر پرنیان پزشکی و خانم دکتر عاطفه صرافان صادقی و با میزبانی ریاست مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و نماینده سازمان خوار و بار و کشاورزی ملل متحد برگزار گردید و فرصتی ارزشمند برای ارائه دستاوردهای علمی و آشنایی با مباحث روز حوزه امنیت غذایی فراهم ساخت. در این رویداد، دو پوستر و سه چکیده مقاله از سوی دانشجویان علوم و صنایع غذایی شامل خانم‌ها آرمیتا فرهادی، ملیکا ابراهیمی و مهلا چزگی پذیرفته و ارائه شد که مورد توجه شرکت‌کنندگان قرار گرفت. همچنین در پنل‌های تخصصی، موضوعاتی همچون سلامت و تغذیه، ایمنی و ناامنی غذایی، فناوری‌های نوین، تولیدات مبتنی بر بیوتکنولوژی و تاب‌آوری زنجیره تأمین غذا در شرایط بحران با تمرکز بر شرایط امنیتی و سیاسی منطقه و اهمیت حفظ امنیت غذایی کشور مورد بررسی قرار گرفت. این حضور فعال نشان‌دهنده توانمندی علمی دانشجویان و نقش مؤثر آنان در فعالیت‌های پژوهشی است و انگیزه پژوهشگران بیشتر شد.