به گزارش ایرنا، این برای سومین بار طی بعد از ظهر امروز (چهارشنبه) است که مناطقی در جنوب لبنان هدف حملات هوایی رژیم صهیونیستی قرار میگیرد.
نیروی هوایی رژیم اسرائیل عصر روز چهارشنبه دو ناحیه «شحور» و «دیر کیفا» واقع در جنوب لبنان را بمباران کرد. پس از انجام این حملات، ارتش رژیم اشغالگر در بیانیهای ادعا کرد زیرساختهای حزب الله، هدف این حملات بودهاند.
رژیم صهیونیستی دیشب هم اردوگاه «عین الحلوه» در شهر صیدا در جنوب لبنان را هدف حمله هوایی قرار داده بود که به شهادت ۱۳ نفر منجر شد.
رژیم صهیونیستی یکم اکتبر ۲۰۲۴ (۱۰ مهر ۱۴۰۳)، تجاوز خود را به لبنان شروع و بعد از دو ماه چهارشنبه هفتم آذر با میانجیگری آمریکا آتشبس را امضا کرد.
بر این اساس، نظامیان رژیم صهیونیستی باید طی ۶۰ روز از جنوب لبنان خارج میشدند ولی این رژیم برخلاف قوانین بین المللی نظامیان خود را در پنج موقعیت راهبردی در این منطقه نگه داشت و آنجا را ترک نکرد. ارتش رژیم صهیونیستی از زمان امضای توافق آتش بس تاکنون هزاران بار، آن را نقض کرده است.
امروز نبیه بری رئیس پارلمان لبنان با تأکید بر ضرورت شکایت این کشور به شورای امنیت سازمان ملل به دلیل تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی، خواستار برگزاری نشست فوری این شورا شد.
رئیس پارلمان لبنان همچنین گفت: لبنان باید به ارائه شکوائیه به شورای امنیت ادامه دهد و لازم است که برگزاری نشست فوری این شورا برای محکومیت تجاوزات اسرائیل را خواستار شود.