شناسهٔ خبر: 75841660 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

پروژه‌های راهسازی شهرستان‌های لردگان، خانمیرزا و فلارد مشکل تامین منابع مالی ندارد

شهرکرد - ایرنا -معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی گفت: پروژه‌های راهسازی شهرستان‌های لردگان، خانمیرزا و فلارد مشکل تامین منابع مالی ندارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید عبدالله ارجایی شنبه شب در پایان سفر به شهرستان‌های لردگان، خانمیرزا و فلارد تاکید کرد: پیمانکاراندر محورهای اصلی منتهی به این شهرستان‌ها در حال فعالیت هستند و فعالیت آن‌ها مثبت ارزیابی می‌شود.

وی افزود: مشکل در تامین مالی برای این پروژه‌ها وجود ندارد و تا پایان امسال به پروژه‌های راهسازی شهرستان‌های لردگان، فلارد و خانمیرزا تخصیص ۱۱۰ درصدی دادن می‌شود.

ارجایی تصریح کرد: برای تعیین تکلیف و مشخص شدن طرح‌های مرتبط با حوزه مسکن شهرستان‌های لردگان، خانمیرزا و فلارد کمک می‌شود.

مدیرکل راه و شهرسازی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: در این بازدید محور بروجن به لردگان، پل کره‌بس و تونل‌های احداثی و مسیر گوشکی به قرح مورد بازدید قرار گرفت.

سید احسان حسینی به پی‌گیری صدور مجوز ماده ۲۳ جاده چهارخطه قرح به چنارمحمودی به لردگان اشاره و تاکید کرد: احداث تقاطع غیرهمسطح سردار شهید الیاس ارجمند در ورودی لردگان مورد بازدید معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی قرار گرفت.

وی با اشاره به بازدید معاون برنامه‌ریزی و مدیریت منابع وزارت راه و شهرسازی از جاده چهارخطه لردگان به کارون ۴ افزود: در این بازدید با توجه به حضور میدانی، مبلغ قابل‌توجهی از اعتبارات ۱۴۰۴ در نظر گرفتند و با توجه به پیشرفت فیزیکی پروژه‌های راهسازی شهرستان‌های لردگان، خانمیرزا و فلارد قول داده شد تا برای راهسازی، بازآفرینی شهری، محله‌های ناکارآمد شهری و بافت‌های فرسوده اعتبارات خوبی بدهند.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری ۱۲ شهرستان با بیش از یک میلیون نفر جمعیت دارد.