به گزارش ایرنا، در فصل جاری رقابتهای لیگ حرفهای بسکتبال، آذربایجان شرقی یک نماینده دارد که امسال برای دومین بار در این رقابتها حضور یافته است.
تیم بسکتبال مقاومت شهرداری تبریز امروز در هفته نخست رقابتهای لیگ حرفهای، میزبان تیم محکم کار اصفهان بود که این بازی با نتیجه ۷۷ بر ۷۱ به سود تیم تبریزی به پایان رسید.
آذربایجان شرقی، سه تیم در رقابتهای لیگ دسته یک والیبال کشور دارد که امروز در جریان هفته چهارم این رقابتها، ۲ تیم برد و یک تیم به باخت رضایت داد.
تیم والیبال مس سونگون ورزقان که در مریوان میهمان تیم روژ میوه زریبار بود، توانست مقتدرانه با نتیجه سه بر صفر به پیروزی برسد.
تیم والیبال بنیس شبستر نیز در مقابل هواداران پرشورش، میهمان خود طلایی پوشان ورامین را با نتیجه سه بر ۲ از پیش رو برداشت.
تیم والیبال مقاومت شهرداری تبریز اما با نتیجه سه بر ۲ نتوانست از سد میهمان خود، استقلال بجنورد بگذرد.
تیم فوتبال مس سونگون ورزقان هم که در لیگ آزادگان رقابت میکند و در شرایط بحرانی سقوط قرار دارد، در چارچوب هفته دوازدهم لیگ آزادگان، در ورزشگاه وطنی قائمشهر با تک گل میزبان، مغلوب شد.